“One Song Away” af Molli Moran

One Song AwayTitel: “One Song Away” / Forfatter(e): Molli Moran / Serie: – / Sideantal: 200 / Forlag: Molli Moran / Udgivet: 1.12.2014 / Læst på: Engelsk

She needs a fill-in boyfriend. He needs a favor. It’s the perfect, no-strings arrangement until they both realize it’s too real…

Jeg kan ikke huske, hvad der i sin tid fik mig til at købe denne bog, men den har alligevel ligget og spøgt i min hukommelse siden, og nu fik jeg endelig taget mig sammen til at læse den. Jeg kunne dog slet ikke huske, hvad bogen handlede om, hvilket endte med at gøre det til en virkelig positiv læseoplevelse. Jeg nød i hvert fald meget, at jeg på forhånd hverken havde nogen viden om bogen eller nogen rigtige forventninger til den.

Bogens historie minder ret meget om flere andre New Adult bøger, som jeg har læst. Men jeg kunne nu godt lide den alligevel – men alt behøver jo heller ikke at være fuldstændig originalt for, at det kan være godt. Og dette var en fantastisk feel-good bog omhandlende en skøn romance, venskab og det at finde sig selv. Især var jeg vild med, hvor meget historie handlede om at finde sig selv og sin plads i verden – og om hvordan drømme godt kan ændre sig, uden at man nødvendigvis giver op på dem.

Desuden havde bogen nogle virkelig skønne personer; ja, faktisk var der ikke en eneste af dem, som jeg ikke kunne lide. De var bare alle sammen skrevet så godt, og selvom man egentlig kun læser fra Sophies synsvinkel, så følte jeg, at jeg også kom til at kende resten af personerne virkelig godt. Faktisk sad jeg lige og blev i tvivl om, da jeg skrev denne anmeldelse, om man også læser fra Jakes synsvinkel (hvilket man ikke gør) – og så må det altså siges, at han er beskrevet godt, når jeg ligefrem føler, jeg har læst om hans tanker og følelser. Derudover kunne jeg virkelig også godt lide, hvor skønne familie- og vennebånd, der er i bogen – og hvor meget plads disse rent faktisk har i historien. Det var i hvert fald rart at læse om.

Herudover kunne jeg virkelig godt lide, hvor meget jeg kunne relatere til Sophie. Vi er på mange måder meget forskellige, men alligevel følte jeg, at det var meget let at relatere til, hvordan hun havde det – og især til alt omhandlende Jake.

Derudover kunne jeg også ret godt lide, hvor let og flowy bogens sprog er. Det passede super godt til bogen, og var med til at sætte et rigtig godt tempo, som gjorde at jeg op til flere gange kom til at læse meget mere, end jeg egentlig havde forventet, jeg ville ad gangen. Desuden stødte jeg også på et par skønne citater i bogen.

Alt i alt var det altså en skøn læseoplevelse, og jeg håber på meget snart at få læst mere af Moran. Hun skriver i hvert fald virkelig godt.

Bedømmelses hjerter - 4 ud af 5


2 thoughts on ““One Song Away” af Molli Moran

  1. Der findes bare ikke noget bedre end at blive overrasket af en bog! (:

    Jeg elsker den følelse, du beskriver her, hvor man lever sig så langt ind i bogen, at man faktisk bliver i tvivl om, hvad det egentligt er, man har læst. Det kræver ever, og det kræver fantastisk indhold, og bare dét oplevelse sælger historien for mig (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. Nej, det gør der virkelig ikke 🙂

      Du har helt ret! Den følelse er virkelig skøn, og det kræver nemlig helt sikkert noget helt bestemt af både forfatteren og bogen, for at kunne gøre sådanne ting – men det er virkelig fedt at opleve 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *