Hvem er jeg?

Hvem er jegJeg er en læser, og jeg er en bogelsker. Bøger er en rigtig stor del af min hverdag, og i det hele taget en stor del af det at være mig. Tanken om ikke at kunne identificere mig selv som værende læser er helt umulig for mig; men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg kun er en læser.

Jeg er et par gange blevet spurgt om, om jeg ikke har lyst til at fortælle lidt om, hvem jeg egentlig er bag alt den her bogsnak; og eftersom der er kommet rigtig mange nye følgere i løbet af de sidste måneder, så tænker jeg at nu er et godt tidspunkt til at fortælle jer lidt mere om mig.

Jeg kan starte med at fortælle, at jeg er 20 år (21 lige om lidt!) og bor i Aalborg sammen med min forlovede (jep, vi er blevet forlovet – hvilket jeg vidst ikke har fået nævnt herinde. Men det skete på vores 5 års dag d. 30/3) og vores dejlige kat, Scott. Jeg kommer dog oprindeligt fra Svendborg, hvilket er en skøn by i det sydfynske. Til dagligt studerer jeg Informationsvidenskab og kulturformidling på Københavns universitet i Aalborg, hvilket ligger få minutters gang fra min lejlighed (skønt på trætte morgener!). Her har jeg stort fokus på social deltagelseskultur og sociale medier – hvilket gerne bliver krydret med noget litteratur i det omfang, jeg kan få det sneget ind.

I det hele taget er jeg meget optaget af sociale medier, og bruger derfor også rigtig mange timer på både selv at benytte disse og på at læse om dem. Desuden bruger jeg selvfølgelig rigtig meget tid på bloggen, som udfylder mange af mine vågne timer med planlægning og skrivning af indlæg, billedtagning- og redigering samt besvarelse af både kommentarer og mails. Men jeg nyder alt dette, og kunne virkelig ikke forestille mig et liv, hvor jeg ikke på en eller anden måde blogger om noget. Blogmediet er bare sådan et skønt sted, hvor man har mulighed for at dele ens tanker om forskellige emner med personer, som forstår en fuldstændig.

Derudover elsker jeg dog også film og tv-serier, og jeg ved næsten ikke noget bedre, end at komme hjem fra studiet og se et par afsnit eller to af en god serie, før jeg så meget som tænker på at lave noget andet. Desuden elsker jeg, hvordan filmmediet også har mulighed for at trække mig helt ind i en ny verden og holde mig fuldstændig fast indtil sidste minut. Samtidig spiller jeg også en smule på både PC og PS; det er dog Sims, der oftest vinder, når jeg skal vælge et spil at spille.

Hvem er I? Og hvorfor følger I egentlig med på bloggen – kom gerne med både konstruktiv kritik og ros.

18 thoughts on “Hvem er jeg?

 1. Hyggeligt at læse lidt mere om hvem du er 🙂

  Til daglig læser jeg amerikanske studier på SDU i Odense. Jeg er også katteejer, ser masser af film og serier, læser selvfølgelig en masse bøger og er for nylig også selv begyndt at blogge om min læsning.
  Jeg følger med på din blog for at få inspiration til min egen læsning. Jeg elsker at læse bøger, og jeg elsker at læse om bøger, og så synes jeg at dine anmeldelser er ret gennemførte og giver en god fornemmelse af om bogen er værd at læse 🙂

  1. Også fedt at læse lidt om, hvem du er 🙂 Og fedt at du også selv blogger om bøger – jeg skal da helt sikkert lige have tjekket din blog ud 🙂

   Hvor er jeg glad for at høre, at du især godt kan lide mine anmeldelser. Det er så fedt, at folk rent faktisk kan bruge dem til noget 🙂

    1. Ej, hvor sjovt! Jeg stødte faktisk selv på din blog for et par dage siden. Den ser altså også virkelig fin ud, og du har helt sikkert fået en ny følger 🙂

 2. Jeg følger dig fordi du elsker bøger og dine indlæg stråler af det. Jeg elsker selv bøger og jeg elsker især smukke bøger ?

 3. Hyggeligt at læse lidt om hvem du er.
  Jeg er selv en læsehest uden lige og har da også lige startet en bogblog 🙂
  Grunden til at jeg følger lidt med på din blog (og flere andre bogblogs) her er mest inspiration til hvilke bøger jeg skal læse (og evt. anmelde) for ligesom at udvide min horisont.

  1. Jeg er glad for, du kunne lide indlægget 🙂

   Ej, hvor fedt du også lige har oprettet en bogblog. Hvad hedder den? Jeg vil i hvert fald gerne tjekke den ud 😀

 4. Skønt med dette indlæg, må overveje at lave et lignende, da min blog nok er en smule anonym. Jeg følger med, da jeg synes du har en masse skønne indlæg, hvor ærligheden og din personlighed altid skinner igennem 🙂

  1. Åh, ja. Skriv et indlæg – jeg vil i hvert fald gerne lære dig lidt bedre at kende 🙂

   Fedt du virkelig føler mig bag indlæggene – det er i hvert fald virkelig rart at vide, at det er så tydeligt for jer læsere, hvem jeg er, og at jeg altid er ærlig 🙂

 5. Sikke et hyggeligt indlæg 🙂

  Jeg studerer det samme som dig, bare i København, og skal i gang med 3. semester 🙂 Jeg elsker bøger og har altid læst meget 🙂 Jeg har selv lige startet min egen bogblog, som jeg er meget glad for at du følger 🙂

  Jeg læser med her for at blive inspireret, og jeg synes du skriver nogle gode anmeldelser, og så læser vi bare meget i den samme stil, så er interessant at høre din mening om bøgerne 🙂

  1. Jeg er glad for, du kunne lide det 😀

   Fedt at du finder mine anmeldelser interessante. Men det er altså også skønt, når man kan læse anmeldelser fra bloggere, som læser meget i samme stil som en selv. På den måde er det i hvert fald noget lettere at finde ud af, om en bog måske vil være noget for én eller ej 🙂

 6. Sikke et hyggeligt indlæg – og fedt med en fynbo, selvom du har forladt øen 😉

  Jeg læser selv IVK med engelsk og medier, hvorfor hele mit liv i bund og grund handler om mediebrug og tekstproduktion – det passer meget godt til en blogger, ikke?
  Jeg opdagede dig faktisk først i går, men trykker “følg” i dag. Jeg elsker at opdage nye bloggere, og især bogblogs, men det er vigtigt for mig, at byde indhold og udtryk er indbydende, hvilket mange bogblogs ikke er. Så det var herligt forfriskende at snuble over dit lille hjørne af internettet, som både har godt indhold, og som præsenterer det på en æstetisk flot måde. Kudos for det (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Godt du kunne lide det – og ja, det er altid skønt med flere fynboer. Fyn (dog mest Sydfyn) vil altid have en plads i mit hjerte – det er bare sådan et dejligt sted <3 Selvom jeg nu også elsker Aalborg ret meget 🙂

   Mediebrug og tekstproduktion lyder virkelig spændende - og meget som noget af det, jeg også fokuserer ret meget på i min uddannelse. Selvom det dog mere er andres tekst, jeg kigger på - og ikke så meget tekstproduktion som sådan. Men jo, det lyder meget passende for en blogger 😉

   Mange tak for de rosende ord om bloggen. Jeg er glad for, du kan lide den, og at du har lyst til at følge med herinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *