Nyt i reolen #77: September

September er endt med at være ret rodet på bogfronten. Jeg har nemlig været alt for dårlig til at få skrevet ned, hvad postbuddet har bragt med sig i løbet af måneden. Jeg er derfor heller ikke helt sikker på, jeg har husket alle bøger i dette indlæg. Men ellers må de jo bare komme med i næste måned. Desuden kan jeg hurtigt tælle mig frem til, at hele 15 bøger af joinet min samling i september – og det er altså en helt god stak, så lad os bare komme i gang.

I løbet af måneden er der kommet en fin lille stak bøger til samlingen, som har fået plads i Tims bogreol. Først og fremmest har Byens Forlag sendt med “De små i zoo” af Jonatan Tylsgaard Larsen, som er en rigtig fin lille bog om de oversete dyr i zoo. Desuden har Høst og Søn sendt os “Godnat og sjov godt” af Lars Daneskov, som vi glæder os til at læse. Månedens bog fra Plusbog endte med at blive “Lille frøken Pingelpot” af Marianne Iben Hansen, fordi den simpelthen bare måtte være i vores samling.

Alvilda har i den grad også forkælet igen i denne måned. Der er både ankommet en virkelig fin paperbackudgave af “Vildheks” af Lene Kaaberbøl, og lidt mere W.I.T.C.H. kærlighed i form af “Stenfalken” og “Den gyldne føniks”, som også er skrevet af Lene Kaaberbøl. Ydermere har de sendt “De rullende byer” af Philip Reeve, som lyder ret interessant, samt “Arlo Finch i flammernes dal” af John August, hvis bagsidetekst jeg også er ret fanget af.

Af Gyldendal har jeg også modtaget to super skønne overraskelsespakker. Den første indeholdende “Meget gode liv” af J. K. Rowling, som jeg længe har haft lyst til at læse. Den skulle nemlig eftersigende være ret inspirerende, så det er fedt, den endelig findes på dansk. I den anden pakke fandt jeg “Ravnenes hvisken #3” af Malene Sølvsten, som jeg også er enormt glad for at have i min samling. Også selvom jeg stadig kun har læst den første bog i serien. Jeg har også modtaget en overraskelse fra Turbine, som indeholdte “Drengen fra Krematorium D” af Henriette Rostrup, som lader til at være en spændende bog med masser af fart over feltet.

Fra CarlsenPuls har jeg modtaget et forhåndseksemplar af “Hvis det er os” af Adam Silvera og Becky Albertalli, hvilket var en vidunderlig overraskelse. Jeg havde nemlig overhovedet ikke luret, den var på vej, så det var så fedt pludselig at stå med et eksemplar en hel måned før dens udgivelse. Høst & Søn har desuden også overrasket mig med nyt fra Camilla Wandahl. De har nemlig sendt mig “Før og efter Selma”, som jeg også glæder mig helt vildt til at læse.

Til sidst har vi to bøger, som jeg selv har købt. Først og fremmest er der en ny tilføjelse til min Jürgensen-samling. Jeg har nemlig købt “Ikke en fjer bedre” af Dennis Jürgensen, som var den sidste bog, man endnu kan købe fra deres hjemmeside, som jeg manglede. Derfor måtte den jo med hjem, da jeg alligevel skulle bestille “Den tiende trone” af Boris Hansen. For selvfølgelig skulle den klikkes hjem, så snart den udkom. Især fordi Tellerup havde et ret godt tilbud på den, og jeg forhåbentlig snart når til den.

Har du anskaffet nogen interessante bøger i september?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *