Dewey’s Read-a-Thon 2018 #1: Læsebunken

Det er snart readathon-tid igen, og efter en pause i foråret er jeg helt klar. Selvfølgelig bliver det en noget anderledes oplevelse, da Tim er hjemme – men det er Alex også, og han har lovet mig, at jeg nok skal få lidt læsetid. Hvor meget det bliver til, aner jeg ikke. Det afhænger jo helt klart af, hvordan Tim har det med dagen – og hvor træt jeg selv er. 😉

Men jeg har alligevel fundet en god stak bøger frem, som jeg vil vælge mellem i løbet af læsedøgnet. Dermed også sagt at jeg jo nok ikke kommer til at læse dem alle, men endnu engang vil jeg gerne have lidt valgmuligheder. Det har jeg det generelt bare bedst med. Min TBR ser derfor således ud:

  • “Grus” af Anna Degnbol (184 sider).
  • “Jeg er faret vild” af Gayle Forman (300 sider).
  • “Mørke rum” af Kristina Aamand (231 sider).
  • “Mørket venter” af Loka Kanarp (125 sider).
  • “Skamlebben” af Anne Mette Kjærulf Lorentzen (142 sider).

Min læsebunke består altså af to forholdsvis korte romaner og tre graphic novels, hvilket efter min mening er en helt perfekt sammensætning. Korte(re) bøger og tegneserier er i hvert fald oftest det, der fungerer bedst for mig til readathon.

Deltager du, og hvad skal du i så fald læse?

6 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon 2018 #1: Læsebunken

  1. Jeg deltager også denne gang, og min læsebunke består af kortere bøger, short stories og en enkelt graphic novel (Monstress vol. 3). Det bliver simpelthen så skønt at dedikere hele dagen til læsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *