Nyt i reolen #73: Marts

Så det endnu engang blevet tid til en book haul, og i dag er det en ret stor én af slagsen. Vi var nemlig så heldige at få penge tilbage i SKAT, og ja, jeg er én af dem, der bliver glad for det – det er jo penge, som jeg ikke anede, vi havde. Og netop fordi det jo er penge, som vi ikke regnede med at få, så besluttede vi for, at vi ville dele dem lige op mellem os (bonus ved fællesøkonomi når jeg ellers kun fik lidt over 100 kr. ;)), og så måtte vi bruge dem på lige netop det, vi havde lyst til. Vi synes nemlig begge, at det var passende at forkæle os selv lidt. Min halvdel blev derfor hurtigt omsat til en lille og nøje udvalgt bogstak. Desuden har jeg endnu engang været heldig at modtage lidt overraskelsespakker. Ydermere fandt jeg ud af, at der var én gratis bog i måneden fra Plusbog med som præmie for at være normineret til DBBA17, så jeg valgte at bestille tre bøger hjem i første omgang.

Jeg vidste nemlig lige præcis, hvilke tre det skulle være. Af en eller anden grund ejede jeg nemlig kun én af bøgerne i serien om Roland Triel. Så da Plusbog havde dem i deres sortiment var der derfor ingen tvivl om, at de måtte herhjem at bo. En beslutning som jeg kun er blevet mere og mere glad for. De pynter nemlig så fint i min samling, og jeg glæder mig allerede sådan til en dag både at have hele samlingen og til at genlæse dem.

I løbet af måneden endte jeg med at få købt hele fem bøger til mig selv. Derudover forudbestilte jeg også en enkelt bog, men den fortæller jeg mere om, når den engang dukker op. Først og fremmest købte jeg “Dødens Galleri” af Chris Carter et par dage efter dens udgivelse, da Plusbog havde den til bare 99 kr., og det kunne jeg ikke stå for. Jeg læste den dog også med det samme, jeg modtog den, så jeg er så glad for, jeg ikke ventede med at købe den. “Det smaragd grønne atlas” af John Stephens faldt jeg tilfældigt over i genbrugen til 10 kr. i lige netop den udgave, jeg manglede for at gøre min samling komplet. Så nu mangler jeg bare at få den læst. Apropos bøger jeg manglede i min samling, så er jeg så glad for, jeg også fik tilføjet “Under sløret” af Nicole Boyle Rødtnes i marts. Det samme gør sig også gældende for “Finding Cinderella” af Colleen Hoover. Jeg fik godt nok bestilt den i den forkerte udgave, men sådan går det jo bare nogle gange. Og heldigvis passer den i højden med mine danske udgaver af hendes bøger, så mon ikke det går? Den sidste jeg købte i løbet af måneden var “Vent på mig” af Jennifer L. Armentrout, som Irene gjorde mig virkelig nysgerrig på, da jeg læste hendes anmeldelse.

“Hot Mess” af Lucy Vine var længe undervejs, og jeg var derfor så glad for, at der endelig dukkede et eksemplar op hos mig. Jeg er så glad for, Flamingo var så søde og tålmodige! I løbet af måneden har jeg flere gange prøvet at høre den på lydbog, men jeg har lidt kunne fornemme, at det er sådan en bog, jeg selv bliver nødt til at læse. Hvilket jeg dog håber på meget snart at få gjort. Jeg har nemlig hørt så meget godt om den, og foråret er jo perfekt til chick-lit. Fra CarlsenPuls har jeg modtaget “Fuglemanden” af Sarah Engell, som jeg faktisk slet ikke forstår, jeg endnu ikke har fået læst. Den burde jo være hurtigt læst, og samtidig skulle den være helt fantastisk. Facet sendte mig også en dejlig overraskelse i marts. Jeg modtog nemlig en pakke fra dem indeholdende både “Ourea” af Charlotte Fischer og “Søvnløs” af Nick Clausen, som jeg var så glad for at kunne tilføje til min samling. Den sidste er derfor selvfølgelig også allerede læst.

Hvilken bog var den bedste, du købte i marts?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *