Weekend Reads #29: Uge 14

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Jeg har desværre været lidt småsløj hele ugen, og har derfor kun fået læst lidt hist og her. Men ikke sådan rigtigt, hvilket jeg er ret ked af. Jeg har nemlig en helt enorm stor læselyst efter readathonet i sidste uge, så det er jo ellers bare om at udnytte det. Især fordi der jo også altid er en lang række af bøger, der står i kø for at blive læst, og jeg altid har mega-meget lyst til at læse dem alle på samme tid. Jeg vil derfor helt klart sørge for at afsætte nogle timer i løbet af weekenden til, at jeg kan fordybe mig i masser af læsning. Måske endda mens jeg sidder uden for og nyder det gode vejr? Det kunne i hvert fald være lækkert! Det bliver dog nok også til lidt lydbogslytning, da lejligheden virkelig trænger til en god omgang rengøring.

Mine læseplaner for weekenden er mange. Virkelig mange. Og helt sikkert alt for mange. Men mere vil have mere, og det er altså bare alt for svært at vælge i øjeblikket. Så det ville slet ikke undre mig, hvis jeg ender med at læse en masse små dele, istedet for bare at få læst én enkelt bog færdig. Først og fremmest skal jeg virkelig have læst “Amulet” af Kazu Kibuishi færdig, hvilket indebærer at læse volume 5-7. Derudover kunne jeg godt tænke mig at få læst volume 7 af “Saga” af Brian K. Vaughan og Fiona Staples, som dog også er på dansk, og derfor burde være hurtigt læst. Jeg burde dog også få læst lidt videre i “Kludedukken” af David Cole, som jeg startede på i sidste uge, men samtidig tror jeg også, jeg tager et par kapitler i “Ludermanifestet” af Ekaterina Andersen, Louise Kjølsen og Nikita Klæstrup. Mest af alt så har jeg dog lyst til at lukke verdenen ude og begrave mig i “Når ingen hører dig skrige” af Stephanie Perkins”, som jeg har været så heldig allerede at få tilsendt. Så ja, nu må vi se, hvor meget og jeg hvilket jeg når at få læst i weekenden.

Hvad vil du gerne nå?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *