Nyt i reolen #72: Januar & februar

På grund af flytning endte der aldrig med at komme en book haul herinde for januar. Alle mine bøger var nemlig pakket ned, så det var helt umuligt at finde frem til de bøger, jeg skulle vise frem. Også selvom jeg faktisk ikke fik så mange bøger i løbet af måneden. Til gengæld betyder det, at det passer perfekt med at lægge januar og februar sammen i én indlæg. Jeg har nemlig heller ikke fået så mange bøger hjem i løbet af februar, hvilket jeg egentlig er meget godt tilfreds med.

Først og fremmest kom jeg hjem fra juleferie til en skøn overraskelsespakke fra CarlsenPuls. De havde nemlig været så søde både at sende et færdigt eksemplar af “En af os lyver” af Karen M. McManus og et eksemplar af “Hvor solen skinner om natten” af Annie Bahnson. Den første havde jeg længe glædet mig til, selvom jeg dog må indrømme, at jeg desværre er gået lidt i stå i den nu, da den, i hvert fald i starten, ikke rigtig lever op til mine forventninger. Bahnsons bog har jeg stadig til gode, men bagsideteksten har gjort mig ret nysgerrig, så den skal helt klart læses på et tidspunkt.

Flamingo har også forkælet mig i løbet af månederne. Først dukkede der et uventet eksemplar af “Chanceløs” af Kristen Callihan op, hvilket kom som kaldt. Jeg var nemlig lige begyndt på lydbogen, som jeg allerede elskede, og det var derfor helt perfekt at kunne sætte den fysiske bog ind i reolen. Den matcher dog ikke helt med den første bog i serien, hvilket irriterer mig en del. Især fordi jeg er ret vild med begge covers, så det ville havde været fedt, hvis de så lidt mere ens ud. Mest af alt i højden – for ja, den er desværre også forskellig. Men uanset hvad er jeg så glad for den. Derudover har de været så søde at sende et eksemplar af “Whiskey Beach”, som er deres seneste udgivelse af Nora Roberts. Jeg har godt nok endnu ikke fået læst noget af hende, men jeg er ret nysgerrig efter det. Desuden elsker jeg Flamingos covers til hendes bøger. De pynter nemlig så fint i min bogsamling.

“Færgen” af Mats Strandberg (som jeg selvfølgelig glemte på billederne) fandt jeg tilfældigt som byttebog i Arnold Busck. Min kæreste læste den i slutningen af sidste år, og var egentlig ikke særlig vild med den. Der er dog noget ved dens beskrivelse, som jeg stadig finder ret interessant. Så da jeg stødte på et gratis eksemplar af den, så kunne jeg altså ikke lade være med at tage den med hjem. Jeg tænker nemlig også, at det måske kan være med til rent faktisk at få mig til at læse den på et tidspunkt. Fra Hr. Ferdinand har jeg modtaget “Strengt fortroligt” af Karen Cleveland, som jeg seriøst har ventet på siden efteråret. Det føles derfor også ret vildt endelig at have den i hænderne. Den har indfanget mig udelukkende på dens beskrivelse, men det har den bestemt også gjort godt. Jeg glæder mig nemlig helt enormt meget til at få den læst. Ikke mindst for at se, om den kan leve op til mine ret høje forventninger.

Til slut er der “Sprækker i virkeligheden” af Camilla Wandahl og Caroline Ørsum samt “Hummerkongens hævn #2” af Nick Clausen, som Facet har sendt mig som en dejlig overraskelse. Jeg er næsten færdig med den første, og er ret vild med den – desuden er det jo samtidig én af de bøger, jeg virkelig har glædet mig til, så jeg er så glad for, de sendte den til mig. “Hummerkongens hævn #2” er jeg dog også rigtig glad for at have modtaget. Jeg har endnu ikke fået læst den første, men den står i min reol, og jeg glæder mig virkelig til begge bøger. Jeg er jo ret vild med Nick Clausens forfatterskab, så jeg er sikker på, jeg også vil nyde disse.

Hvilke bøger har du anskaffe dig på det sidste?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *