Weekend Reads #26: Uge 9

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Hvordan blev det lige pludselig fredag igen? Var det ikke lige weekend? Mine dage flyver virkelig sammen i øjeblikket, og jeg føler slet ikke, jeg når noget. Det har f.eks. været min plan hele ugen, at jeg skulle få læst en masse, men jeg har vist ikke engang læst én enkelt bog færdig. Mit overskud er dog heller ikke specielt stort, da jeg både sover for lidt og for dårligt i øjeblikket, hvilket gør at jeg er fuldstændig energiforladt om aftenen, når jeg har tiden til at læse. Men i dag skal vi have ordnet en masse praktiske ting herhjemme, og så tror jeg bare, at weekenden skal gå med at slappe mest muligt af. Hvilket gerne skal ske i selskab med både en god bog og en god TV-serie. Det er jo altid skønt at kunne veksle lidt mellem det.

Eftersom “Strengt fortroligt” af Karen Cleveland udkommer i næste uge, så er det den, jeg skal tilbringe weekenden i selskab med. Hvilket jeg er sikker på, kun kan blive virkelig godt. Jeg kan i hvert fald slet ikke vente med at komme i gang, og jeg er sikker på, jeg ender med at blive fuldstændig opslugt af den. Det plejer jeg i hvert fald med bøger i samme genre, så forhåbentlig har jeg det på samme måde med denne. Først regner jeg dog lige med, jeg skal læse “Sprækker i virkeligheden” af Camilla Wandahl og Caroline Ørsum færdig. Jeg mangler nemlig kun et par noveller i den, som burde være ret hurtige at læse. Desuden er den ret god, så det virker som en ret perfekt måde at starte weekenden på.

Hvad er din fredagsbog?

2 thoughts on “Weekend Reads #26: Uge 9

  1. Jeg er i gang med at læse Amerikanske guder af Neil Gaiman. Men jeg bliver nok ikke færdig med den i løbet af weekenden. God weekend og god læselyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *