Nyt i reolen #66: August

Jeg vidste godt, at august nok ville blive en bogfyldt måned. Men jeg regnede bestemt ikke med, at jeg ville få så mange bøger, udover dem der var fødselsdagsgaver. Skæbnen ville det dog anderledes, og således flyttede hele 13 bøger, foruden mine fødselsdagsbøger (som kan ses her), ind i min samling. Fire af dem har jeg selv købt, da Sabrina solgte lidt ud, to er fundet blandt byttebøgerne i min lokale Arnold Busck og resten er tilsendt fra fire søde forlag.

Hvis vi starter med bøgerne fra forlag, så består disse af overraskelsespakker og to anmeldereksemplarer. Og består alt i alt af bøger, som jeg længe har glædet mig til ville blive udgivet. Først og fremmest startede måneden ud med, at Flamingo sendte mig “Sendt til tælling” af Kristen Callihan. Derudover har de også været så søde at sende “Løgneren” af Nora Roberts, som lyder ret interessant. Fra Tellerup har jeg været så heldig at få “Akkanas Gåde” af Boris Hansen, som vi er to herhjemme, der glæder os meget til at læse. Facet har også været virkelig søde, og overrasket mig med to bogpakker i løbet af august. Den første indeholdte “Mareridt & Myrekryb #3”, som jeg allerede har læst og nydt, og “Dødt kød – Dag 1” af Nick Clausen. Den anden indeholdte “Sjælevandrer” af Charlotte Fisher, som jeg ikke ved super meget om, men som jeg alligevel glæder mig til at dykke ned i. Til slut har jeg fået et eksemplar af “Alias Alex” af Jenn Bennett fra Lovebooks. Hvilket nok er én af mine mest ventede udgivelser. Jeg er derfor også allerede begyndt på den, men indtil videre må jeg desværre sige, den skuffer mig en anelse.

Sabrina solgte som sagt ud af sine bøger, og der var hele fire stk., som måtte herhjem og bo. Først og fremmest købte jeg “Jack the Ripper” af J. W. Lindberg, som har stået på min ønskeliste, siden den udkom. Så da jeg kunne få tvunget ud af min kæreste, at jeg ikke fik den i fødselsdagsgave, så blev jeg jo nødt til at købe den. Jeg synes nemlig, det er sådan en god serie. Derudover endte jeg også med at købe “Kunsten at være normal” af Lisa Williamson, “Ar fra mit glemte liv” af Nicole Boyle Rødtnes og “Hummerkongens hævn” af Nick Clausen. Det er nemlig alle tre bøger, som jeg gerne vil læse på et tidspunkt – og faktisk nåede jeg “Kunsten at være normal” som lydbog, før pakken med den fysiske dukkede op.

Af byttebøger fandt jeg først og fremmest “The Raven Boys” af Maggie Stiefvater, som jeg længe har overvejet at give mig i kast med. Den har bare af en eller anden grund virket lidt intimiderende. Men nu den stod der i reolen helt gratis, så var der jo ingen undskyldning for ikke at tage den med hjem. Ydermere faldt jeg over “Den anden” af Harriet Lane, som lyder ret spændende. Jeg har tidligere læst “Aldrig uden dig” af hende, som var interessant, men også lidt tung læsning. Jeg håber dog på, at denne er lidt bedre.

Hvilke bøger har du tilføjet til din samling i løbet af august?

2 thoughts on “Nyt i reolen #66: August

 1. Jeg kommer desværre sjældent forbi Arnold Busck i København (den her i Roskilde er så lille, at den kommer jeg aldrig i), så jeg får ikke rigtig udnyttet deres byttemulighed. Det er ellers et fint initiativ 🙂

  Jeg tilføjede otte bøger til samlingen i august. Lidt flere end jeg forventede, men til gengæld tror jeg så ikke, jeg shopper så meget de kommende måneder.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Det er nemlig et rigtig fint initiativ. Jeg er derfor også virkelig glad for, at der rent faktisk er en smule udskiftning her i Aalborg, så det er muligt at finde noget interessant 🙂

   Otte bøger er jo også helt okay, hvis der så ikke kommer så mange ind de næste måneder. Eller sådan set også hvis der gør. Nye bøger er jo skønne <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *