Læse-update #18: August

Læste bøger: | “Kanins dårlige vane” af Julian Gough og Jim Field | “Okker Gokker” af Matthew Arlidge | “Historien om en dreng” af Line Lybecker | “Radio Silence” af Alice Oseman | “Bossman” af Vi Keeland | “Kunsten at være normal” af Lisa Williamson | “Confess” af Colleen Hoover” | “Mareridt & Myrekryb #3” af Nick Clausen |

Købte bøger: | “Kunsten at være normal” af Lisa Williamson“Ar fra mit glemte liv” af Nicole Boyle Rødtnes | “Hummerkongens hævn” af Nick Clausen | “Jack the Ripper” af Nick Clausen |

Månedens bedste bog og månedens største overraskelse: Var den samme.. “Historien om en dreng” var nemlig en kæmpe overraskelse, men samtidig uden tvivl også den bedste bog, jeg læste i løbet af måneden! Jeg havde godt nok hørt en del godt om den, men jeg havde ikke rigtig regnet med, den ville være andet end en okay læseoplevelse. Faktisk havde jeg slet ikke regnet med, jeg skulle læse den, før jeg tilfældigt stødte på den på biblioteket. Jeg blev derfor meget overrasket over, at den blæste mig fuldstændig omkuld. Det er på alle måder en fantastisk bog, og jeg forelskede mig fuldkommen i den. Faktisk så meget at jeg gik ind og købte den lige efter endt læsning, fordi den bare måtte være en del af min samling. Den er rollespil, nørdkultur, blussende forelskelse og personlig udvikling i en skøn blanding, og du skal helt klart læse den, hvis du endnu ikke har gjort det.

Månedens største skuffelse: Det må desværre være “Radio Silence”. Jeg var så sikker på, jeg ville komme til at elske den, men desværre blev det en lidt flad læseoplevelse for mig. Jeg var vild med både starten og slutningen, men størstedelen af midten kom til at virke lidt ligegyldig for mig. Altså den var selvfølgelig vigtig for bogens historie, men den udspillede sig bare slet ikke, som jeg havde håbet. I det hele taget var bogen faktisk også lidt noget andet, end jeg havde forventet. Ikke at dette nødvendigvis var en dårlig ting, men det var nok desværre også med til at trække min læseoplevelse lidt ned.

Opsamling på måneden: August var masser af hyggelige stunder og ro. Desuden har måneden bestået af spontanitet, og samtidig har vi lavet lige præcis det, vi har haft lyst til og brug for. Måneden har budt på masser af Gossip Girl, kortspil og læsning, men selvfølgelig også en hel del på babynus og kys. Hvilket uden tvivl er de bedste slags. Der blev åbnet rigtigt op for planlægningen af dåb og invitationerne blev sendt ud. I det hele taget har måneden været helt perfekt – også selvom den endnu engang er fløjet forbi, uden jeg rigtig nåede at opdage, at det var august.

Den kommende måned byder på: Min søsters fødselsdag, 3 måneders vaccine og barnedåb. Det første skal fejres med en tur i Aalborg Zoo, hvilket forhåbentlig bliver rigtig godt. Jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at være med T, men han plejer at være rigtig fin at have med ude. Så jeg håber og tror på, hans første tur i Zoo bliver god – især for min søsters skyld, så hun kan få en god fødselsdag. I forbindelse med 3 måneders vaccinen, krydser vi bare fingre for, at T ikke bliver alt for påvirket. Især fordi de endelige forberedelser til barnedåben, som vi afholder i slutningen af september, skal på plads kort tid efter. Barnedåben er forresten den første fest, mig og A holder helt selv, og med 41 inviterede så er det lidt nervepirrende. Men samtidig glæder jeg mig så meget til, at de af vores familie og nærmeste venner, som endnu ikke har mødt T får mulighed for dette. Det bliver så hyggeligt, og samtidig glæder jeg mig også ret meget til, at T får sit navn helt officielt. Hvad angår læsning, så tænker jeg ikke umiddelbart, der bliver så meget tid til dette. Men jeg vil helt klart stadig prøve at huske mig selv på bare at få læst en smule hver dag. På den måde når jeg nemlig ret meget. Især hvis det er i form af lydbøger.

Hvad gik din august med, og hvad har du i planerne for september?

2 thoughts on “Læse-update #18: August

 1. Det kan være, jeg skal prøve ‘Historien om en dreng’ – den lyder interessant 🙂

  I denne måned skal jeg læse en masse sci-fi – har en god stabel liggende, som bare venter på, at jeg kaster mig frådende over den 😀 : D

  God weekend!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Den er virkelig god, så jeg kan uden tvivl anbefale det 🙂

   Det lyder fedt med sci-fi! Jeg må vidst hellere sørge for at følge godt med i din læsning – det kunne jo være, jeg kunne få en masse god inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *