Nyt i reolen #62: Maj

Maj var generelt ikke den store bogmåned. Det blev dog til et par enkelte tilføjelser til bogreolen; en souvenir fra London fra min far og søster og et anmeldereksemplar, som jeg længe har ventet på.

Måneden startede ud med, at min far og søster kom hjem fra en tur til London, og de havde gaver med hjem <3. En af disse var en bog, som jeg simpelthen er så glad for, de valgte at købe med hjem til mig. Under deres besøg på Natural History Museum stødte de på “Children’s Dinosaur and Prehistorical Animal Encyclopedia” af Douglas Palmer, og tænkte at den helt klart måtte være noget for mig. Hvilket de havde helt ret i! Det er måske ret nørdet, men den er simpelthen så fantastisk. Den indeholder de skønneste illustrationer, og samtidig virker det til, at den indeholder nogle rigtig gode og indholdsrige fakta. Jeg har endnu kun bladret lidt i den, men jeg glæder mig sådan til at kigge nærmere.

Derudover har Tellerup forkælet mig med et enkelt anmeldereksemplar. I midten af måneden udkom “Sjælevært” af Christina Bonde, og den var de så søde at sende til mig. Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig ved, hvad den handler om. Jeg blev nemlig allerede solgt ved, at det er Bonde, der er forfatteren. Jeg elsker simpelthen hendes sprog, og jeg er overbevist om, hun har stykket en historie sammen, som jeg kun kan komme til at nyde. Desuden handler den vidst om noget med et spøgelse og kærlighed, og det lyder nu ret godt.

Hvilke tilføjelser har du gjort til samlingen i løbet af maj?

2 thoughts on “Nyt i reolen #62: Maj

  1. Jeg synes slet ikke det er nørdet, men ganske naturligt at elske dinoer, haha! Jeg er dybt misundelig – og håber håber, at du vil lave en anmeldelse! Hilsen en fellow-nørd, der også ejer den trøje, du bruger som baggrund på billedet 😀

    1. Jeg er simpelthen også så glad for den <3 Anmeldelse regner jeg desværre ikke med, der kommer af den. Jeg tænker nemlig ikke, jeg kommer til at læse den fuldstændig igennem. Men måske laver jeg en anbefaling af den på et tidspunkt, og ellers kan det være, den sniger sig ind i andre sammenhænge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *