Weekend Reads #23: Uge 22

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Vi er officielt gået ind i venteposition herhjemme, og har derfor ikke rigtig nogen planer for weekenden. Altså en fødsel ville være okay, men derudover er vores weekend helt fri. 😉 Jeg planlægger derfor mest af alt at bruge den på en masse afslapning, hvilket gerne skal ske i min seng med en god bog. Jeg tænker i hvert fald, at det er en ret god plan at få slappet så meget af som muligt det næste stykke tid, indtil T kommer. Derudover vil jeg dog også gerne have planlagt lidt flere blogindlæg, så der også kommer lidt indlæg fra mig løbende, selvom jeg måske ikke lige har overskud til at få skrevet noget nyt.

Hvad jeg skal læse i weekenden er et ret godt spørgsmål? Jeg er lidt i en periode, hvor jeg ikke rigtig har lyst (eller nok mere overskud) til at læse noget. Men samtidig har jeg også lyst til at læse de fleste af mine bøger, hvilket gør det ufattelig svært at vælge. Jeg skal dog have læst “Under ensomme stjerner” af Kate Ling færdig, men derudover er det ret åbent. Jeg tror valget falder på “Det ender med os” af Colleen Hoover. Jeg fik den nemlig af forlaget i en overraskelsespakke i går, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med den. Den bliver jo rost til skyerne, og samtidig kan man jo altid bruge en smule Hoover. <3

Hvilke planer har du i Pinsen?

4 thoughts on “Weekend Reads #23: Uge 22

  1. Jeg skal desværre arbejde hele weekenden + til en 24 timers eksamen tirsdag/onsdag, så der bliver desværre ikke meget læsning for mig i denne weekend. Dog regner jeg med, at jeg kan bruge resten af næste uge på at læse, da jeg ikke har eksamen før d. 19. juni efter på onsdag 🙂

  2. Så håber jeg at du egentlig ikke får tid til at læse så meget i weekenden. Men til gengæld nyde en nyfødt baby 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *