Nyt i reolen #44

#44 (6)Jeg mangler stadig to indlæg omkring #Bogbloggertræf, hvoraf det ene er én book haul, men den må altså lige vente lidt. Jeg har nemlig fået virkelig mange nye bøger ind ad døren siden træffet, og dem kan jeg slet ikke vente med at vise jer! Især ikke fordi jeg i går fik efterårsferie, hvilket betyder, at jeg vil begrave mig i bøger og læsning den næste uges tid – og her håber jeg selvfølgelig på at nå at læse en del af de bøgerne i dette indlæg.

#44 (3)

I tirsdags udkom en længe ventet bog, som jeg egentlig havde besluttet mig for ikke at købe. Jeg fandt den dog til en fantastisk pris, som jeg virkelig ikke kunne sige nej til, og den endte derfor alligevel med at blive klikket hjem, og det er jeg så glad for. Som I nok allerede har gættet, så snakker jeg om den illustrerede udgave af Harry Potter og De Vises Sten af J.K. Rowling. Jeg har ikke nået at starte på at læse bogen, men jeg har bladret den igennem, og illustrationerne ser fuldstændig perfekte ud! Jeg er sikker på, det kun kan blive en endnu mere magisk historie, når den bliver parret med de fine illustrationer; jeg glæder mig i hvert fald meget til at læse denne udgave.

#44 (4)

Udover Harry Potter og De Vises Sten har jeg dog også fået tilsendt en del fantastiske anmeldereksemplarer de sidste par uger (og selv købt lidt flere bøger, men de kommer i et andet indlæg. ;)), og dem synes jeg også, I skal have lov til at se. Der er nemlig så mange gode bøger i blandt, som jeg på ingen måde kan vente med at læse. Slet ikke fordi jeg har ventet ret længe på, at flere af dem ville blive oversat. Og nu er de her endelig! Jeg kunne dog godt bruge nogle ekstra timer i døgnet, så jeg kan nå gennem dem alle.#44

 • Harry Potter og De Vises Sten af J.K. Rowling (illustreret af Jim Kay).
 • Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins. Anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof.
 • Efter dig af Jojo Moyes. Anmeldereksemplar fra Cicero.
 • Fantastiske skabninger og hvor de findes af Newt Scamander (J.K. Rowling). Anmeldereksemplar fra Gyldendal.
 • The Martan af Andy Weir. Anmeldereksemplar fra DreamLitt.
 • Quidditch gennem tiderne af Kennilworthy Wisp (J.K. Rowling). Anmeldereksemplar fra Gyldendal.
 • Sanddrømmeren af Sidsel Katrine Slej. Anmeldereksemplar fra forfatteren og Turbine.
 • De sidste jomfruer i verden af Tom Ellen og Lucy Ivison. Anmeldereksemplar fra Gyldendal.
 • Mere end det af Patrick Ness. Anmeldereksemplar fra Gyldendal.
 • Hold me closer af David Levithan. Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag.
 • Rød opstand af Pierce Brown. Anmeldereksemplar fra Gyldendal.
 • Mind Games af Teri Terry. Anmeldereksemplar fra Nyt Nordisk Forlag.
 • Clara og komplottet mod julemanden af Erik Juul Clausen. Anmeldereksemplar fra Turbine.
 • Rubinrød af Kerstin Gier. Anmeldereksemplar fra Turbine.

Hvilke bøger har I selv fået/købt på det sidste? Har I også anskaffet jer den illustrerede udgave af Harry Potter og De Vises Sten, og hvad synes I om den?

16 thoughts on “Nyt i reolen #44

 1. Sikke endnu en fantastisk samling. Jeg er dybt misundelig over på din “Mere end det”, som jeg helt vildt gerne vil læse, men mon ikke det kommer en dag.

  Selv har jeg lige fået den illustrerede Harry Potter ind ad døren sammen med en ret så smuk udgave af Harper Lee’s “Go Set a Watchman”, som jeg læser med min læseklub i denne måned, og som jeg virkelig har været spændt på at kaste mig over 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Den virker altså også helt vildt interessant! Jeg ved med vilje ikke særlig meget om den, men folk fortæller også om den på en meget vag måde, der virkelig gør mig spændt på den! 🙂

   Åh, det lyder nu også som en helt fantastisk pakke at få ind ad døren 😀

 2. Åh, jeg har det meget blandet med den nye HP-udgave. Jeg bryder mig *virkelig* ikke om forsiden, men de indvendige illustrationer er noget så fine. Jeg kan slet ikke blive enig med mig selv om, hvad jeg egentligt synes.

  1. Det lyder virkelig som noget af et dilemma. Jeg er dog heller ikke helt super begejstret for coveret, jeg synes dog, det er okay. Men illustrationerne i selve bogen opvejer det hele! De er bare så fantastiske, og passer virkelig godt til bogen – selvom jeg egentlig ikke havde regnet med at synes det. Jeg er nemlig generelt ikke helt så vild med Kays stil; men nu virker han som den perfekte illustrator til jobbet 😀

  1. Den er jeg virkelig også selv spændt på! Jeg har ikke tidligere været så interesseret i den; men så læste jeg bagsideteksten, og wow hvor lyder den altså spændende! 🙂

 3. Malene sidder med min udgave af den illustrerede Harry Potter.. IHHH.. Men hende ser jeg heldigvis på torsdag, så der er kun 5 dages ventetid endnu 😀

 4. Tilføjelse til Rikkes kommentar: jeg beholder den for mig selv! 😀
  Ej, men åh.. Da den kom ind ad døren blev jeg så GLAD! Indtil det gik op for mig, at det slet ikke var til mig… Jeg må altså have fingrene i den – jeg tror dog den ryger på ønskesedlen til jul eller fødselsdag. :p

 5. Jeg venter i spænding på at min illusterede HP skal komme med posten her en af dagene. Jeg glæder mig helt vildt til at bladre i den, og se de super fine illustrationer.
  I sidste uge var jeg også i København, og der kom selvfølgelig nogle bøger med hjem som også snart skal vises frem på bloggen 🙂

 6. Ih både den illustrerede Harry Potter og ‘Efter Dig’ kunne jeg godt være lige misundelig på 🙂 dem skal jeg helt sikkert have anskaffet mig på et tidspunkt!

 7. Jeg var inde i Arnold Busck inde i København i går og listede mig ned til børneafdelingen i underetagen med et formål: at se den nye Harry Potter. De havde et bladreeksemplar og jeg har besluttet mig for at ønske mig den engelske udgave som julegave i år. Den er jo helt fantastisk! Det kunne være en hyggeligt at få dem i gave i de kommende 7 år 🙂

  1. Åh, et bladreeksemplar! Hvor er det en fin idé 😀
   Og det lyder som et rigtig godt julegaveønske. Det var egentlig også planen her, men jeg ender jo nok med at købe dem alle, så snart de udkommer alligevel. Jeg kan jo ikke vente 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *