Program for Bogforum

BogforumI har nok allerede set det, men jeg vil alligevel lige tippe jer, i tilfælde af det skulle være gået under jeres radar. Årets program til Bogforum er blevet frigivet! Jeg skal måske – måske ikke afsted i år; det kommer lidt an på nogle forskellige ting. Men jeg håber meget på, jeg kan få mulighed for at besøge messen om fredagen.

Jeg har selv kigget programmet igennem, for det skal man jo næsten, uanset om man skal med eller ej. 😉 Men jeg må dog indrømme, at jeg faktisk finder det en anelse kedeligt. Forstå mig ret; der er da en masse virkelig interessante oplæg og signeringsmuligheder, men jeg føler, at det er meget dansk. Dette er der selvfølgelig ikke noget galt i; jeg føler bare, at der måske lidt mangler nogle flere internationale forfattere.

Dog synes jeg f.eks., det er virkelig fedt, Teri Terry og Fredrik Backman besøger messen. Men det er så også lidt det – eller altså der kommer også lidt andre internationale forfattere, men det er ikke nogen, som jeg bare MÅ se. I det hele taget vil jeg være glad, bare jeg kan deltage i de mange skønne faglige oplæg (Danmarks Biblioteker har et sygt godt program – meget bedre end det samlede program for selve Bogforum!), der er om fredagen, få en signering af Dennis Jürgensen og møde de forskellige forlag.

I finder kataloget for Bogforum lige her, hvor I bl.a. kan se programmet for weekenden. Bogforum løber forresten af stablen d. 6-8. november, og I kan finde meget mere information om det på deres hjemmeside lige her.

Deltager I i Bogforum, og hvad synes I om årets program?

10 thoughts on “Program for Bogforum

 1. Jeg er er der hele weekenden, og du har helt ret – det er meget ‘dansk’ i år. Jeg blev også en anelse skuffet, og havde håbet på flere internationale forfattere – jeg har ikke den der ‘wauw’-følelse, som jeg havde sidste år 🙁

  Men det skal nu nok blive hyggeligt alligevel!

  1. Det skal helt sikkert nok blive hyggeligt (selvom jeg desværre nok alligevel ikke kommer..). Men det ville nu være noget federe, hvis man også var begejstret for programmet. Godt der heldigvis også er så meget andet at bruge dagene på 🙂

 2. Jeg skal vist nok være der fredag og lørdag❤️
  Og glæder mig helt vildt! (Det er mit første år) men det svære kender jeg ingen af di forfatter der kommer. Men det skal nok blive sjovt alige veld (hober jeg)

  1. Fedt! Også selvom du ikke kender nogen af forfatterne – for ja, det skal helt sikkert nok blive fedt alligevel. Der sker jo så meget andet også, som er virkelig godt, og mon ikke du nok skal støde på bare et par forfattere, du har hørt om. Det håber jeg på 🙂

 3. Jeg deltager ikke i år, da jeg er i Paris på det tidspunkt, og til at begynde med var jeg rigtig ærgerlig over det, men efter programmet blev offentliggjort, må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke er helt så skuffet længere. 🙁

  1. Nej, det forstår jeg godt. Paris virker i hvert fald noget federe! Og ellers er der jo heldigvis altid næste år, hvor programmet forhåbentlig også er noget bedre 🙂

 4. Det er mit første bogforum og jeg må indrømme, at jeg også er en smule skuffet.
  Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en hyggelig og spændende weekend alligevel, men jeg havde håbet på lidt mere, måske..

  1. Det forstår jeg godt. For selvom det nok skal blive en rigtig god weekend for dig alligevel, så ville det da uden tvivl have været federe, hvis man også kunne juble over programmet. Jeg krydser dog fingre for, det ikke kommer til at gøre så meget alligevel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *