Nyt i reolen #42: Harry Potter Love

#42.3Jeg mangler at vise jer to boglige fødselsdagsgaver frem. Bøgerne har nemlig været hjemme hos mine forældre, og samtidig følte jeg lidt, at de var så smukke, at de lidt krævede deres eget indlæg. Så det får de selvfølgelig. Gaverne er fra hhv. mine forældre og min søster, og de har virkelig ramt fuldstændig plet med dem – jeg har dog også snakket en del om dem. 😉

I gave fra dem fik jeg Harry Potter: The Creature Vault og Harry Potter: Magical Places af Jody Revenson, og jeg er simpelthen så glad for at eje dem begge. Udover at de er gudesmukke med de fineste detaljer, så lyder de også virkelig interessante, omend ret nørdet – men det er jo kun en god ting. I hvert fald når det handler om Harry Potter og hele det magiske univers J.K. Rowling har skabt.

#42.2

Bøgerne minder mig meget om både Harry Potter: Page to Screen af Bob McCabe og Harry Potter: Film Wizardry af Brian Sibley, som jeg også ejer, og som også begge virker ret interessante – i hvert fald det jeg endnu har noget at læse i dem. Alle de fire bøger har meget fokus på, hvordan Harry Potter-filmene er blevet til, men det virker også lidt som om (ud fra beskrivelserne i hvert fald – jeg aner i princippet intet om det), at de to nye bøger i det hele taget handler lidt mere generelt om de forskellige ting i det magiske univers. Og så selvfølgelig en del om, hvordan man har overført disse specifikke ting til det store lærred. Og det synes jeg lyder vildt spændende! Især fordi jeg tænker, at tingene bliver noget mere uddybet, end de er i de to lidt ældre bøger, som fokuserer lidt mere overordnet på tranformationen af bøgerne til filmene.

Uanset hvad glæder jeg mig i hvert fald helt vildt til at få dem læst, og til at lære endnu mere om det univers (bøger og film), som jeg elsker så meget. Dog skal jeg nok lige have læst de to andre bøger først, men så strækker jeg jo bare glæden over Harry Potter endnu længere, og det er jo virkelig kun en skøn ting.

Ejer I nogle af de nævnte bøger, og hvad synes I om dem?

9 thoughts on “Nyt i reolen #42: Harry Potter Love

 1. Eeej men altså, hvor er de fine! De står SÅ højt på min ønskeliste! 😀
  Jeg læste hele Page to Screen sidste sommer, og den var virkelig interessant, gennemført og lige tilpas nørdet :b Film Wizardry skal jeg også have fingrene i engang!

  1. Ja, det er de virkelig! 😀

   Åh, jeg håber også meget snart, at jeg får læst videre i den. Den virker nemlig både rigtig interessant og tilpas nørdet – hvilket jo virkelig skønt 😀

 2. Jeg har også Creature Vault stående på hylden og skal altså snart have den læst! Den er så flot.
  Har også de to andre du nævner og de er sprængfyldt med interessante informationer.

  Magical Places har jeg dog ikke set noget til endnu, men jeg har til gengæld hørt nogle rygter om at der også på et eller andet tidspunkt skulle komme en Character Vault! 🙂

  1. Den er nemlig virkelig super flot – præcis som alle de andre. Og det er jo virkelig skønt, at de samtidig indeholder så mange interessante informationer 😀

   Character Vault udkommer vidst til oktober – tror jeg nok. Og den står uden tvivl på min ønskeseddel til jul! Den glæder jeg mig nemlig også helt vildt til både at eje og læse. Jeg vil i hvert fald gerne lære endnu mere om alle de skønne karakterer i Harry Potter 🙂

 3. Jeg ejer også Creature Vault, som jeg har læst lidt sporadisk i! (Jeg har selvfølgelig læst alt der er om Sirius Black deri…)
  Og så ønsker jeg mig Magical Places. ÅH, hvor jeg altså ønsker mig den! 😀

  1. Jeg har endnu ikke nået at læse noget i den, men jeg håber virkelig snart, jeg får tid til det. Ud fra bladring i den virker den i hvert fald også virkelig interessant 😀

 4. Jeg ejer ikke nogen af dem, men hvor er de dog smukke og jeg kunne godt finde på at købe og læse dem selv, da jeg savner hele Harry Potter universet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *