“Lagt på is” af Elle Kennedy

Lagt på isTitel: “Lagt på is” / Forfatter(e): Elle Kennedy / Serie: Off-Campus #2 / Sideantal:  293 / Forlag: Flamingo / Udgivet: 4.3.2016 / Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Tredjeårsstuderende John Logan kan få alle de piger, han vil. Men bag den afslappede charme og det flirtende smil gemmer han på en voksende fortvivlelse over den mur, han kommer til at banke panden mod, når han dimitterer. En hed nat med den sexede førsteårsstuderende Grace Ivers er derfor lige præcis den afledning, han har brug for. Men på grund af en tåbelig misforståelse lægger Grace ham på is, og Logan beslutter sig for at bruge sit fjerde og sidste år på at bevise, at han er værd at give en chance.

“Lagt på is” er for alle med hang til en god kærlighedshistorie. En forførende og romantisk læseoplevelse med karakterer fulde af personlighed.

Min mening om denne bog forvirrer mig en anelse. Men jeg vil prøve at få skrevet en sammenhængende, og nogenlunde forstående mening om den alligevel. Vi kan starte med at slå fast, at jeg virkelig godt kunne lide den. Som i virkelig, virkelig godt kunne lide den. Jo mere jeg tænker over det, jo mere tror jeg faktisk, at jeg elsker den. Og det er her, jeg bliver en anelse forvirret.

Under min læsning af bogen blev jeg nemlig en anelse skuffet. Den var ikke rigtig, som jeg forventede, og jeg følte lidt, at den til tider var en anelse for meget. Der var nemlig tider, hvor jeg ikke rigtig følte, at den handlede om andet end sex, men når jeg tænker tilbage på den, så tænker jeg på disse scener som ret vigtige for historien. For det var de jo egentlig. Desuden indeholdte den jo også så meget andet, og faktisk synes jeg, at den havde en del dybde til sig. Den tog i hvert fald især et ret tungt emne op, og jeg synes, at den gjorde det på en virkelig god måde.

Bogen indeholdte dog også lige en tand for meget insta-love. I starten havde jeg i hvert fald lidt for svært ved at tage Grace og Logans forhold seriøst; men det bunder måske også i, at jeg synes, at det virkede til, at de gik lidt for meget op i sex i forhold til rent faktisk at lære hinanden at kende. Desuden synes jeg egentlig også, at deres ’misforståelse’ var lidt latterlig, og Grace burde være kommet over den lidt hurtigere. Men når det så er sagt, så kunne jeg nu alligevel på en eller anden måde ret godt lide alt det ovenstående alligevel. Det gav nemlig alligevel noget til historien, som jeg egentlig ikke ville havde været foruden.

Desuden elskede jeg både Grace og Logan, selvom han dog til tider i starten mest af alt var en nar. Men det kunne jeg nu godt tilbede. Især fordi han selv var fuldkommen bevidst om det – men første efterfølgende, hvor det desværre var for sent. Men jeg synes egentlig bare, at det var med til at få mig til at falde mere for ham. Han var jo egentlig ret cute. Grace var bare en virkelig rar person, og jeg kunne virkelig godt lide at befinde mig i hendes tanker.

Alt i alt indeholdte bogen nogle dele, som jeg ikke var så vild med, da jeg læste den, men som ikke gør mig så meget, nu jeg husker tilbage på den. Og jeg vil derfor helt klart sige, at det er en fantastisk bog, som på alle måder fortjener at blive læst. Ikke mindst fordi den også var rigtig sjov, og varmede mit hjerte så dejligt. I det hele taget er jeg bestemt ikke færdig med ”Off-Campus”-serien.

Bedømmelses hjerter - 4 ud af 5

4 thoughts on ““Lagt på is” af Elle Kennedy

  1. Jeg er enig med dig i, at den i hvert fald ikke er lige så god som ‘Aftalt spil’ – ikke desto mindre var jeg endnu engang hooked! 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *