Læse-update #3: April

Læse-update #3Læste bøger: | “Stenens vogter” (“Amulet”, #1) af Kazu Kibuishi | “Dansende røde bjørne” (“Roland Triel”, #2) af Dennis Jürgensen | “Skyggesider” af Christina Bonde | “One” af Sarah Crossan | “Som stjernerne står” (“Losing it”, #1) af Cora Carmack | “Midnatssol” (“Blod på sneen”, #2) af Jo Nesbø | “Dømt ude” (“Off-Campus”, #3) af Elle Kennedy | “Generation Why” (“Ms. Marvel” (“Marvel NOW”), #6-11) af G. Willow Wilson, Adrian Alphona & Jacob Wyatt | “Alex + Ada: Volume 3” (“Alex + Ada”, #11-15) af Jonathan Luna & Sarah Vaughn | “Beware the Kitten Holy” (“Lumberjanes”, #1-4) af Noelle Stevenson, Grace Ellis, Brooke A. Allen & Maarta Laiho | “Jeg levede” af Gayle Forman | “Monsteret i kælderen” af Dennis Jürgensen | “Joel og Io” af Geir Gulliksen & Anna Fiske | “Berørte Katrine” af Kim Fupz Aakeson | “Sweet Talk” af Dorte Schou | “Biblioteksmysteriet” (“LasseMajas Detektivbureau”, #13) af Martin Widmark & Helena Willis | “Dæmonen i hælene” af Dennis Jürgensen | “Flyskræk” af Dennis Jürgensen | “Det bliver pinligt uanset hvad” af Tyra Teodora Tronstad & Bjørn Sortland | “Hold me Closer” (“Will Grayson, Will Grayson”, #2) af David Levithan |

Købte bøger: | Never Tear Us Apart (Never Tear Us Apart, #1) af Monica Murphy (Kindle) | Scoring Wilder af R.S. Grey (Kindle) |

Månedens bedste bog: Der er to bøger fra den forgangne måned, som jeg umuligt kan vælge i mellem. De var nemlig helt perfekte på hver deres måde. Først og fremmest læste jeg “Dansende røde bjørne” af Dennis Jürgensen, som ganske enkelt var helt perfekt. Jürgensens sprog og fortællerstil i kombination med en spændende krimihistorie; det er altså bare virkelig godt! Desuden siger det nok en del, at jeg sad og krammede den efter endt læsning. 😉 Desuden læste jeg “Dømt ude” af Elle Kennedy, som virkelig også var fantastisk. Det er sådan en sjov og helt igennem god serie, og denne var nok min yndlings af de tre, som jeg har indtil videre har læst.

Månedens største overraskelse: Det må nok være “One” af Sarah Crossan. Jeg gik ind til den uden de store forventninger, da jeg ikke rigtig havde hørt så meget om den. Desuden er den skrevet på vers, hvilket jeg aldrig havde prøvet at læse før, og derfor ikke rigtig vidste hvad jeg ville synes om. Bogen var dog både virkelig god og rørende, og jeg er så glad for, jeg fik læst den.

Månedens største skuffelse: Hvis I har læst mine indlæg om readathonet, så er der vidst ingen tvivl. Det er nemlig helt klart “Hold me Closer” af David Levithan. Det var egentlig ikke fordi, den var fuldstændig forfærdelig. Men jeg fandt den virkelig bare kedelig, og på alle måder helt ligegyldig. Jeg ser den lidt som en bog, der egentlig ikke burde være skrevet.

Den kommende måned byder på: Skrivning af bachelorprojekt og dermed ikke super meget tid til læsning. Jeg har dog lidt få planer alligevel. Jeg er pt. i gang med at høre “Rød dronning” af Victoria Aveyard, så den vil jeg selvfølgelig gerne læse færdig. Desuden læser jeg jo “Mio, min Mio” af Astrid Lindgren i forbindelse med Flyvehjørnet, så den er også på listen. Endvidere har jeg pt. besøg af en sød prins i forbindelse med #PrinsensRejse, så den er også på listen. Til slut har jeg to bøger, som jeg længe har ville læse, og derfor håber på at kunne nå i denne måned. Den første er “Ugly Love” af Colleen Hoover, som jeg vil læse i forbindelse med Lovebooks readalong. Den anden er “Djævlens lærling” af Kenneth Bøgh Andersen, som jeg har fået lokket min kæreste til at læse sammen med mig.

Opsamling på måneden: April har været meget præget af opgaveskrivning, men egentlig også en del af læsning, som I jo nok kan se. April har nemlig været måneden, hvor jeg nok sådan rigtig forelskede mig i lydbogsformatet, og mange af de læste bøger har derfor rent faktisk været lyttet til. Det er jo så smart, når man laver alle mulige praktiske ting, hvor man normalt ikke ville kunne læse i mens.

Hvordan var jeres april? Og har I nogle bestemte (læse)planer for maj? Er der desuden nogen af jer, der også sidder og kæmper med bachelorprojekt (eller måske endda speciale) i øjeblikket?

4 thoughts on “Læse-update #3: April

  1. Jeg synes nu, du har nået ganske mange bøger trods opgave 🙂
    Jeg er i øvrigt enig med Nikoline – det er ‘Djævlens lærling’ er god. Jeg har planer om at læse den seneste bog inden længe 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *