Flyvehjørnet #8

Flyvehjoernet #8Flyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.

Det er maj! Hvordan skete det lige? Det er altså som om, at alle dage og måneder i dette år flyver forbi, og jeg har virkelig svært ved at følge med. Af denne grund nåede jeg desværre slet ikke at få anbefalet nogen bøger i løbet af april, hvilket jeg er virkelig træt af. Jeg havde nemlig op til flere i mine tanker. Men de må så komme på et andet tidspunkt. For anbefales skal de helt sikkert! De fortjener nemlig helt klart alle sammen at blive læst af nogle flere.

Denne gang var det min tur til at trække en seddel fra den magiske udfordringskrukke, hvilket førte til denne udfordring:

“Læs en børnebog.”

En helt perfekt udfordring til en måned, som nok for mange af os står i eksaminernes tegn. Børnebøger er jo oftest både korte og lette at læse. Hvilket jo er helt perfekt i en måned, hvor man måske ellers mest af alt læser tunge fagbøger. Jeg glæder mig i hvert fald meget til et lille afbræk med en børnebog i ny og næ.

Jeg har udvalgt “Mio, min Mio” af Astrid Lindgren til denne udfordring. Men det var bestemt ikke et let valg. Der er nemlig tilsyneladende virkelig mange børnebøger, som jeg har lyst til at læse i øjeblikket. Således rundede jeg derfor både “Os to, Oskar, for evigt” af Bjarne Reuter, “The Lion, the Witch and the Wardrobe” af C. S. Lewis og “Bogen om Pippi Langstrømpe” af Astrid Lindgren. Jeg har stadig virkelig meget lyst til at læse dem alle lige nu, men “Mio, min Mio” er mit første valg, og så må vi se, om jeg når flere.

Deltagere i april: | Lykkes_boeger | Asta_lemvigh | Nagerbak | Oydisjacobsen |
Xeniasvensson | Wondrous Bibliophile | Mit liv, Min blog | Læsehest med fantasy |

Vi ses på #Flyvehjoernet!

13 thoughts on “Flyvehjørnet #8

  1. Det må du undskylde. Jeg tilføjer dig med det samme! Fedt du deltog 😀
   Jeg krydser fingre for, du har mulighed for at deltage. For ja, det er en dejlig overkommelig udfordring 🙂

 1. Glæder mig altid til den næste udfordring ved jer. 😀 Dog må jeg indrømme at denne nok for mig bliver lidt svær ;D Men finder nok på noget. ;D

  1. Det er jeg glad for at høre! Og mon ikke du kan finde en børnebog et sted, og dermed også deltage i denne måneds udfordring. Jeg håber i hvert fald 😀

 2. Mio min Mio står for mig som noget meget magisk.
  Jeg kan dog ikke huske synderligt meget af den, så måske den også skulle genlæses.
  Jeg elsker jeres udfordringer, og håber jeg får tid til at deltage !

  1. Jeg husker heller ikke rigtig så meget af den. Men jeg husker, jeg fik den læst højt på en rigtig hyggelig lejerskoletur i 3. klasse. Så jeg forbinder den med en rigtig god oplevelse 🙂
   Jeg er forresten virkelig glad for, du nyder vores udfordringer 😀

   1. Det lyder som en rigtig rar lejerskoletur ! Jeg glæder mig til at læse hvad du får ud af dem son voksen.
    Jeg elsker dem som sagt, og tror faktisk også jeg kan deltage denne gang (JUBII)!

 3. Åh, det er simpelthen sådan en fantastisk udfordring her i maj! Jeg er dog helt rundt på gulvet, for der er SÅ mange, som jeg gerne vil læse… Åh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *