I min samling #7: “Helbrederen” af Marie-Louise Rønning

Inspireret af “On My Shelf”-tagget vil jeg hver onsdag vise en tilfældig bog frem fra min bogsamling. Disse indlæg vil indeholde faktuelle oplysninger om bogen samt dennes bagsidetekst. Desuden vil jeg fortælle om, hvordan bogen fik sin plads i min samling, og hvorfor den gjorde det. Endvidere vil jeg kort fortælle om, hvorfor jeg glæder mig til at læse den, eller hvad jeg syntes om bogen, da jeg læste den.i-min-samling-7

Titel: “Helbrederen” | Originaltitel: “Helbrederen” | Forfatter(e): Marie-Louise Rønning | Serie: Lyset kvinder, #1 | Sideantal: 311 | Forlag: Egolibris | Udgivelsesår: 2015 | Sprog: Dansk | Anskaffet: Gave |

“Hvorfor? Er det ikke det, du ønsker? At dræbe mig? Udrydde mig? Eller vil du hellere binde mig fast til et træ og lade solen gøre arbejdet færdigt for dig? Se på dem, Victoria! Vi er ikke andet end dyr…”

Matthew er en af de sidste af sin slags, og han er træt af at være på flugt, træt af sit rodløse liv. Da han møder Victoria, tændes et lys i hans dystre sind – men kan han få hende til at se hvem han er, og ikke kun hvad han er? For Victoria er ikke en helt almindelig gymnasiepige. Når natten sænker sig, er hun og hendes søstre Lysets Kvinder, der har svoret at beskytte menneskene mod Mørkets evigt indtrængende skabninger.

Helbrederen er første del af en ny gnisterende romantisk serie indenfor den paranormale genre, hvor skellet mellem godt og ondt er udvisket, og hvor friheden til at elske ikke blot er et spørgsmål om kærlighed.i-min-samling-7-1

Som jeg nævnte i søndags, så har denne bog en ret speciel historie tilknyttet til sig. Den har kun befundet sig i min samling i lige under to uger, men jeg elsker den virkelig allerede. Bogen er nemlig en helt fantastisk gave fra Marie-Louise Rønning selv. Og en gave jeg på ingen måde havde forventet at få, men som jeg er virkelig taknemmelig for.

Historien starter til #Bogbloggertræf16, hvor Marie-Louise var én af de fire indbudte forfattere som deltog i selve træffet. Som nævnt tidligere så havde vi indlagt signering i programmet til træffet, da vi vidste, at man nok gerne ville have en lille krussedulle i de bøger, de ejede af forfatterene. Og det ville jeg selvfølgelig også gerne. Jeg fik derfor signeringer i mine medbragte bøger af både Nick Clausen, Nanna Foss og Pernille Vørs. Jeg hverken ejede eller havde læst Marie-Louise Rønnings eneste udgivne bog, og jeg kunne derfor selvfølgelig ikke få en signering i denne. I sommerferien betalæse jeg dog en roman af Marie-Louise, og der faldt jeg pladask for hendes skrivestil. Der var derfor heller ingen tvivl om, at jeg skulle have hendes signering med hjem.i-min-samling-7-4

Jeg tog derfor et af vores “Bogbloggere Danmark” postkort, og stillede mig i kø ved Marie-Louise. Jeg havde faktisk tænkt på, at jeg ville have printet en side af den betabog, jeg havde læst, men i kampens hede havde jeg slet ikke nået det. Dette fortalte jeg Marie-Louise, da det blev min tur, og så endte vi med at snakke lidt om, at jeg jo ikke ejede andet af hende, og at jeg heller ikke havde læst “Helbrederen”. Herefter rejse Marie-Louise sig op og gik hurtigt over til sin plads. Hun vendte tilbage kort efter – og i sin hånd havde hun et eksemplar af netop “Helbrederen”. Et eksemplar som hun gerne ville give mig, således at jeg både kunne få læst historien, men også få hendes signering.

Udover at jeg virkelig elskede Marie-Louises skrivestil, så glæder jeg mig virkelig til at læse “Helbrederen”, da den simpelthen har fået så meget ros. Desuden har jeg fundet ud af, at det vidst mest af alt er en kærlighedshistorie med fantasyelementer, og det plejer jeg at være ret glad for. Jeg håber derfor virkelig også på, jeg får den læst snart. Jeg er nemlig ret sikker på, jeg vil komme til at nyde den.i-min-samling-7-3

Har nogen af jer læst bogen, og hvad synes I?

4 thoughts on “I min samling #7: “Helbrederen” af Marie-Louise Rønning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *