Nyt i reolen #55: September

55-2Udover alle de bøger jeg fik med hjem fra Bogbloggertræf, så er der også kommet en fin lille stak nye bøger ind på mine hylder. Stakken er på en måde både større og mindre end forventet. Mindre fordi Aalborg Bibliotekerne afholdte bogudsalg i september, og der plejer jeg at slæbe ret mange bøger med hjem fra. I år var det dog mest min kæreste, der slæbte bøger med hjem. Jeg købte nemlig kun tre, hvoraf den ene var en gave til min søster. Desuden havde jeg allerede læst én af de andre, så den kunne jeg heldigvis sætte direkte hjem på min ‘læst’-reol. Denne bog er “Gnist” af Maya Banks, som jeg desværre har glemt at få med på billederne i dette indlæg. Jeg er dog virkelig glad for endelig at eje den, da jeg virkelig nød den. Den sidste bog jeg fik med mig hjem fra biblioteksudsalg var “Sandheden om Amelia” af Kimberly McCreight, som er blevet beskrevet som en blanding mellem “Gossip Girl” og “Kvinden der forsvandt”, hvilket lyder som en ret fed kombination! Og så har jeg set en del, der er ret glade for den.55-3

I september vandt jeg også hele tre konkurrencer, og to af disse havde bøger som præmie. På den måde fik jeg “Mere end veninder” af Line Lybecker hjem til mig. Jeg vandt nemlig denne på Calibats Facebookside. Desuden vandt jeg et par uger efter “Enken” af Fiona Barton her. To bøger som på hver deres måde lyder virkelig gode, så dem glæder jeg mig meget til at komme i gang med. Jeg er især helt vildt spændt på “Enken”, som jeg tror, bliver en helt perfekt læseoplevelse til en mørk aften.

Jeg har også fået to anmeldereksemplarer i løbet af måneden. Den første kom fra Gyldendal, og var “Bare et år” af Gayle Forman. En bog som jeg på daværende tidspunkt allerede havde begyndt på som lydbog. Jeg kunne nemlig slet ikke vente på, den dukkede op i posten. Senere på måneden fik jeg “Vejen til Panteon” af Boris Hansen fra Tellerup, hvilket er en bog, jeg har ventet med spænding på længe. Jeg glæder mig derfor til meget snart at give mig i kast med den. Ydermere har jeg fået en overraskelsespakke fra Turbine, som indeholdte “Smaragdgrøn” af Kerstin Geir. Og ja, den har jeg muligvis også lidt glemt, da jeg tog billeder. Den er ellers virkelig fin.55-1

Til slut har jeg “De 7 synder” af Katja Berger, som DreamLitt (og Katja) har været så søde at sende til mig, fordi jeg deltog i Katjas cover reveal. Jeg har endnu ikke nået at få startet på den, men jeg glæder mig virkelig til det. Hvis I ikke ejer et eksemplar allerede, så husk forresten at I kan vinde den lige her. Ydermere har jeg fået “Helbrederen” af Marie-Louise Rønning, som har en lidt sjov historie. Denne må I dog vente lidt med, da bogen kommer til at være omdrejningspunktet for næste uges ‘I min samling. Jeg kan dog sige så meget, at den er signeret, og at den var en gave fra Marie-Louise selv.

Hvilke bøger fik I hjem til reolerne i september?

6 thoughts on “Nyt i reolen #55: September

  1. Dejligt med nyt læsestof – jeg sidder og får lyst til at læse flere af dem nu 😀
    Jeg kan anbefale “Sandheden om Amelia”, den kunne jeg rigtig godt lide, da jeg læste den.

    1. Åh, hvor fedt! Det er jo så skønt at kunne blive inspireret på den måde 🙂
      Og skønt at høre du var glad for “Sandheden om Amelia”, for den lyder altså virkelig fed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *