Weekend Reads #10: Uge 40 (+ konkurrence)

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.konkurrence-maaske-en-dag

I øjeblikket har jeg lyst til at læse alt og intet. Hvilket ikke hænger særlig godt sammen med denne indlægsrække. Det betyder nemlig, at jeg slet ikke kan finde ud af, hvad jeg rent faktisk har lyst til at læse. Desuden ændrer mit humør sig hele tiden, så på det ene tidspunkt har jeg lyst til uhyggelige gysere, mens jeg gerne vil dykke ned i sød-romantisk-suppe det næste. Og det er nok egentlig derfor, jeg har så svært ved at vælge. Der er jo ikke rigtig noget, hvor disse ting bliver kombineret – i hvert fald ikke hvad jeg ved af. Desuden ville det nok være en anelse mærkeligt, hvis der var.

Jeg har dog virkelig meget lyst til at læse, så der er ingen tvivl om, jeg nok skal finde på et eller andet. Lige nu er mine eneste nogenlunde faste planer dog, at jeg vil starte med at høre “Måske en dag” af Colleen Hoover på lydbog. Lige fra jeg fik bogen til #Bogbloggertræf16, har jeg nemlig haft så meget lyst til at genlæse den. Så det vil jeg gøre nu. Især fordi jeg også er ret nysgerrig på, hvordan oversættelsen af den er. Kunne du tænke dig, at bogen skulle være din #fredagsbog om et par uger? Så smut over på bloggens Facebookside her. Der kører nemlig lige nu en konkurrence om ét eksemplar af bogen.

Udover læsning så står weekenden også generelt i bøgernes tegn. Eller i morgen gør i hvert fald. I morgen er det nemlig endnu engang blevet tid til det halvårlige Bogbyttemarked her i Aalborg, og jeg skal selvfølgelig med. Denne gang har jeg nemlig også fået samlet en god bunke sammen med bøger, som bør komme videre til et andet hjem. Hvilke kan I se herinde i løbet af weekenden, hvor jeg også kommer med lidt tips til, hvordan man egentlig lærer at skille sig af med bøger.

Hvad skal I i weekenden?

2 thoughts on “Weekend Reads #10: Uge 40 (+ konkurrence)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *