En forsinket vinder af “Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten

Jeg er virkelig ikke god til deadlines og struktur i øjeblikket, og derfor har jeg slet ikke fået udtrukket en vinder af “Ravnenes Hvisken” af Malene Sølvsten. Mine dage endte nemlig med at blive slugt af familiehygge og slutspurt på min eksamensopgave, så den kunne blive færdig til tiden. Hvilket den heldigvis gjorde – og endda uden at skulle stresse alt for meget over det. Men ja, lad os nu få udtrukket en vinder, så bogen kan komme afsted mod et kærligt nyt hjem.

Med lidt hjælp fra Random.org fik jeg udtrukket den heldige vinder, som viste sig at være Pia Lorite. Stort tillykke! Jeg sender dig straks en mail, så bogen kan blive sendt din vej. Jeg håber desuden, du kommer til at holde af den. Jeg er i hvert fald sikker på, den nyder at kommer videre.

Mange tak til alle jer, der deltog. Det er altid så skønt, når der er stor opbakning til mine konkurrencer. Det giver mig nemlig bare endnu mere lyst til at afholde mange flere. Desuden skal der endnu engang lyde et stort tak til Carlsen for at sponsorere konkurrencen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *