Flyvehjørnet holder pause

Den første september 2015 startede Rikke og jeg Flyvehjørnet, som er en månedlig bogudfordring. Et koncept som vi har været virkelig glade for, og som har været super sjovt at afholde hver måned. De sidste to måneder var dog sidste gang – i hvert fald for nu. Flyvehjørnet holder nemlig pause på ubestemt tid fra denne måned af. Måske lukker konceptet helt ned, måske ændrer vi lidt på det, eller måske vender det tilbage i præcis samme form? Det kan kun tiden vise. For nu siger vi i hvert fald farvel.

Det er selvfølgelig ikke en beslutning, der kommer uden grund. Så den får I selvfølgelig. I løbet af et godt stykke tid har mængden af deltagere i udfordringen været meget lille. Vi ændrede derfor udfordringerne til at gælde to måneder ad gangen, i håb om at det ville kunne gøre således, at flere havde mulighed for at deltage. Det gjorde det dog ikke. Og Flyvehjørnet er altså sjovest, når der er nogen, der deltager. Desuden har vi selv været alt for dårlige til at klare udfordringerne, og det sat sammen med, at både mig og Rikkes tid bliver endnu mere begrænset i år, gør at vi ikke rigtig har lysten mere. I hvert fald ikke som det ser ud lige nu. Måske på et andet tidspunkt – hvem ved?

Mange tak til alle dem, som har deltaget i løbet af Flyvehjørnets liv. Uden jer havde det ikke være lige så sjovt. Og husk så at I selvfølgelig altid kan se tilbage på alle de gode stunder på #Flyvehjoernet på Instagram, som indeholder en god stak fantastiske billeder fra deltagerne.

2 thoughts on “Flyvehjørnet holder pause

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *