Konkurrence #8: I dag er det..

Dette indlæg skulle selvfølgelig være udgivet i går, men jeg havde nogle lysproblemer, og så endte jeg samtidig også med at glemme det. Ups! Jeg er virkelig ikke særlig stuktureret i øjeblikket. 😉

..Boghjørnets fødselsdag, hurra, hurra, hurra! Jep, i dag er en helt særlig milepæl i bloggens liv. Den fylder nemlig hele fem år! Tænk det allerede er fem år siden, jeg udgav mit aller første indlæg herinde. Det er altså virkelig vildt at tænke på. Men samtidig forklarer det også, hvorfor bloggen har ændret sig så meget. Der er jo alligevel sket en hel del med både mig og min læsning i løbet af fem år. Hvilket jo egentlig bare er fedt. Især fordi jeg virkelig føler, jeg har fundet min plads og mit sprog i blogverdenen i løbet af de sidste par år.

Der har godt nok været lidt stille på det sidste, og aktiviteten herinde bliver heller ikke den store før i slutningen af januar, når jeg er færdig med eksaminer. Men en fødselsdag skal altså fejres! Jeg har derfor forberedt en lille gave til én af jer. En gave som jeg faktisk har gemt på siden september, og som jeg sådan har glædet mig til at udlodde herinde. Til Bogbloggertræf fik alle nemlig et eksemplar af “Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten, men da jeg allerede ejede den, stod jeg pludselig med én ekstra. Jeg tænkte derfor hurtigt, og sørgede derfor for at få Malene til at sætte en lille krusedulle i den.

Der er således én heldig læser, der kan vinde et signeret eksemplar af “Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten. En bog som jeg selv elskede, og som jeg virkelig glæder mig til at dele med én af jer. Det er nemlig en bog, der helt klart fortjener at blive læst. For at deltage i konkurrencen skal du bare lægge en kommentar til dette indlæg (og skrive din email), hvilket skal gøres senest d. 27/12 2016. Derudover skal du have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.

Stort tillykke, Boghjørnet! Og mange tak til Carlsen for at sponsorere denne konkurrence.

54 thoughts on “Konkurrence #8: I dag er det..

 1. Hej Simone,
  Tillykke med bloggens fødselsdag 🙂
  Sikke en fin præmie. Jeg krydser fingre for at være den heldige. Så vil jeg forære den til min ældste datter, Nikoline. Jeg kæmper en kamp for at finde bøger, der kan fange hendes interesse 🙂

 2. Rigtig stort tillykke med bloggens fødselsdag. ? Og hvor er du udspekuleret med hensyn til konkurrencepræmien. Sådan at gemme den til en særlig konkurrence og så endda med krusedulle i ? Held og lykke med de kommende eksaminer. Sidder selv og pusler med en skriftlig af slagsen, der skal afleveres i starten af det nye år ?

 3. Stort tillykke med fødselsdagen ??
  Det er da en fantastisk præmie, den kan jeg godt forstå, at du har glædet dig til at uddele 🙂 Jeg vil rigtig gerne læse den, da jeg har hørt utroligt meget godt om den.

 4. Stort tillykke med fødselsdagen! Det er som altid med stor glæde og fornøjelse at få lov til at læse bloggen.
  I forhold til bogen tager jeg den heller end gerne ind i varmen 😀
  Mt1995@live.dk

 5. Ej skønt! Tillykke med de 5 år med Bloggen! Boghjørnet skal da så fejres!!! Hip hip hurra hip hip hurra Også det lange hiiiiiiiiiip hiiippppp hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!???❤????? ser frem til mange flere gode opslag fra dig! Har hørt så meget godt om Malene Sølvsten og Ravnenes hvisken! Så den står på ønskelisten! Så det ville være så dejligt at få ønsket opfyldt og mulighed for at læse den fantatiske historie som alle roser til skyerne! Især da det nogen gange kan være svært at finde rigtig go læsestof på dansk i den genre! Krydser fingre og håber!
  M.V.H. Malene Erika
  (maleneeek@hotmail.com)

 6. Tillykke med bloggen ????? Og sikke en fin konkurrence, lige meget hvad glæder jeg mig vildt til at få fingrene i den bog og læse den ?

 7. Tillykke med bloggens 5 års fødselsdag, det er bestemt værd at fejre. Og sikke en fin præmie, den bog vil jeg virkelig gerne læse.

  Held og lykke med fremtidige eksamener og rigtig glædelig jul 🙂

  Jette852001@gmail.com

 8. Tillykke, tillykke :-D. Og Ravnenes hvisken lyder spændende, så den må meget gerne havne hos mig :-).

  Glædelig jul og held og lykke med eksaminerne i januar!!
  Åse L

 9. Nu er jeg jo ret så ny følger herinde, så det føles næsten lidt forbryderisk at smide et lod i puljen 😉
  Men tillykke med bloggens fødselsdag! 🙂 Det er så fedt at få ny inspiration til gode bøger – så tak for det! 🙂
  Jeg har luret en del på “Ravnenes Hvisken”. Primært til min 14-årlige datter (som er tosset med at læse) – men hun er ikke heeeelt tosset med for meget uhygge. Så jeg overvejer stadig. Men en signeret bog kunne da være for sejt!
  God jul! 🙂

 10. Et meget stor tillykke til dig 🙂
  Jeg vil gerne være med og har delt din giveaway på min nye blog:
  “Giveaways i Danmark”
  Julehilsner herfra:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *