“DrømmeSyn” af Maja Flak

DrømmeSynTitel: “DrømmeSyn”
Forfatter(e): Maja Flak
Serie: DrømmeSyn #1
Sideantal: 545
Forlag: 
Udgivet: 21.3.2014
Læst på: Dansk

DrømmeSyn er en erotisk kærlighedshistorie. Katherine Newheart er forlovet med den småkedelige Matthew O’Connor, som lige er blevet gjort til partner i hendes fars advokat firma. Da Katherine møde Knægten alias Benjamin Riley, ændres alting. Hun prøver at holde sig tilbage, at opretholde hendes typiske kontrol men det fejler da Benjamin er alt det som Matthew ikke er, og det gør ham til alt det, Katherine har brug for og vil have. Han vækker hende på flere måder. Katherine bliver viklet ind i en hot og passioneret kærlighedsaffære med Benjamin. Hun prøver at gøre det forbi med Matthew men pludselig ændrer han karakter. Han begynder at være voldelig og truer hende med hemmeligheder omkring hendes familie. Katherine kan ikke holde sig væk fra Benjamin selvom hun udmærket godt er klar over, at hun nok sætter alt over styr. Hendes kærlighed til Benjamin er stærk, stærkere end hendes egen kontrol. Men hvor stærk er kontrollen når alt kommer til alt? Er den vilde og passionerede kærlighed imellem Katherine og Benjamin nok til at hun indser at hun skal leve sig eget liv, eller vil hun vende tilbage til sit forudsigelige liv?

Jeg må indrømme, at jeg ikke have de store forventninger til DrømmeSyn, men jeg glædede mig alligevel meget til at få den læst. På trods af mine manglende forventninger, så endte bogen dog med at skuffe mig lidt alligevel.

Bogen starter meget langsomt ud, og det virker nærmest som om, siderne bare er gentagelser af de forrige. Altså det giver et meget godt billede af, hvor kedeligt og ensformigt Kathrines liv er, men desværre virkede læsningen for mig mindst ligeså kedelig. Derudover tog starten af bogen mig virkelig lang tid at læse, på trods af jeg sagtens burde have kunne læse den meget hurtigere – læsningen virkede nemlig ret tung, idet der nærmest ikke rigtig skete noget.

Bogen blev dog noget mere spændende, jo længere jeg kom ind i den, og mit læsetempo steg også markant, da jeg følte, der begyndte at ske noget med historien. Bogen blev dog aldrig helt så spændende, som jeg godt kunne have ønsket, og jeg følte lidt, at den sagtens kunne have været omkring 150 sider kortere. På den måde er jeg i hvert fald sikker på, den ville have fanget mig lidt mere, idet tempoet i den nok også ville have været lidt hurtigere. Historien var dog alligevel som sådan udmærket, og under læsningen ville jeg da også gerne vide, hvad der kom til at ske.

Kathrine og Matthew havde jeg det desuden ret anstrengt med. Kathrine irriterede mig grusomt, og jeg synes virkelig, hun virkede alt for arrogant og snobbet. Altså det passede godt til historien, at hun var sådan, men jeg synes virkelig bare, det blev for meget. Jeg havde i hvert fald ret svært ved at holde af og med hende. Derudover var jeg virkelig heller ikke særlig glad for Matthew. Ikke fordi han opførte sig, som han gør i bogen (selvom det nu virkelig var forfærdeligt!), men fordi jeg ikke rigtig kunne se, hvordan den meget kedelige og ordentlige mand, kunne forvandle sig til så voldelig et monster på så kort tid. Jeg ved selvfølgelig godt, det kan lade sig gøre i virkeligheden, men det virkede bare ikke rigtig for mig.

Bogen sprog irriterede mig desværre også en smule. Specielt fordi flere ting bliver gentaget alt for mange gange, f.eks. kan man vidst ikke være i tvivl om efter læsningen, at Kathrine har en antik kommode i gangen, som hun lægger sine nøgler på. Den sætning blev nemlig gentaget så ufattelig mange gange, hvilket irriterede mig ret meget. Derudover kunne bogen godt have klaret endnu en omgang korrekturlæsning, men det trak nu ikke rigtig læseoplevelsen ned for mig.

Alt i alt var det altså ikke rigtig en bog for mig. Alligevel havde jeg dog ret meget lyst til at læse den anden og sidste bog i serien, for at finde ud af, hvad der sker med Kathrine og ‘Knægten’, efter jeg færdiglæste denne.

Bedømmelses hjerter 2 ud af 5


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *