Dewey’s Read-a-Thon 2016 #2: Følg mit læsedøgn

Dewey's Read-a-thon 2016 #2 - Følg min læsning #1Så blev det lørdag, og dermed tid til at dykke dybt ned i bøgernes verden. Jeg glæder mig sådan til at komme i gang. Hvilket jeg nok ikke er den eneste, der gør. 😉 Der er stadig et godt stykke tid til, readathonet officielt begynder, hvilket giver mig lidt tid til at blive helt klar. Hvilket jo altid er rart. Jeg har planer om at lave mig en hyggelig lille læsekrog i sofaen, med masser af te og lidt snacks i nærheden. Desuden skal jeg have sat lidt vand på køl, så jeg kan holde mig godt hydreret. Jeg tænker desuden, at der skal lidt smagsgivere i vandet, men jeg ved ikke helt hvilke. Så kom gerne med forlag, hvis I har nogle gode idéer.

Jeg vil komme til at opdatere dette indlæg løbende i løbet af døgnet, så jeg håber, I har lyst til at følge med. Desuden vil jeg være at finde på Twitter (@SimoneHagemann), hvor jeg vil komme med små kommentarer til min læsning, og heppe lidt på mig selv og andre deltagere. Derudover vil jeg også poste en god stak billeder på Instagram (@boghjoernet) i løbet af readathonet. Så jeg håber også, I har lyst til at følge med der.

Hvis I deltager i løbet af dagen, så fortæl gerne hvor I deler jeres læsning i kommentarfeltet. Jeg vil nemlig elske at kunne følge med.

Dewey's Read-a-thon 2016 #2 - Følg min læsning #2

14.00: Så lød startskuddet! Jeg starter readathonet ud med at læse “Monsteret i kælderen” af Dennis Jürgensen. Jeg tænker nemlig, at man aldrig går helt galt i byen med Jürgensen. Desuden passer det så fint med, at det findes som lydbog på Mofibo, og jeg derfor kan starte med at lytte lidt til den. Jeg vil nemlig gerne lige have styr på, hvem der deler deres læsning i løbet af dagen, så jeg kan følge med. Og så er det jo skønt, at jeg kan “læse” i mens.

Hvilken bog starter I med?

Opening Meme
1) What fine part of the world are you reading from today?
Jeg læser med fra Aalborg i Danmark.
2) Which book in your stack are you most looking forward to? Det er helt sikkert “Sweet Talk” af Dorte Schou. Den lyder bare virkelig interessant.
3) Which snack are you most looking forward to? Hindbær! De er nemlig endelig kommet på tilbud i Føtex. Men faktisk glæder jeg mig til alle mine snacks. De er ret lækre alle sammen. Jeg skal forresten nok vise dem alle frem lidt senere.
4) Tell us a little something about yourself! Hm, hvad skal jeg fortælle? Jeg er en 21 årig kvinde, der er en kæmpe bognørd (surprise!). Vil I gerne lære mig lidt bedre at kende? Så læs disse indlæg: Hvem er jeg? og 25 Bookish Facts About Me.

15.41: Jeg har lige vendt den sidste sige i “Monsteret i kælderen”, og hvor var den virkelig god. Den var en solid 3-stjerners bog ligefrem til slutningen, som var så genial, at bogen helt sikkert ender med 4 stjerner. Den tog en drejning, som jeg på ingen måde havde forventet. Men jeg elskede det! Især fordi jeg virkelig er mindblown over det. Jeg vil derfor også holde en lille pause fra læsningen, og i mellemtiden se hvordan det går med andres læsning.

17.19: I løbet af det sidste stykke tid, har læst “Joel og Io: En kærlighedshistorie” af Geir Gulliksen og Anna Fiske. Altså udover selvfølgelig at kommentere hos en masse søde bloggere, og tjekke både Instagram og Twitter et par gang. Nu går jeg i gang med “Berørte Katrine” af Kim Fupz Aakeson, som jeg har glædet mig til længe. Tænker nemlig den passer som en god lille bog, inden jeg bør begynde at tænke på at få lavet lidt aftensmad.Dewey's Read-a-thon 2016 #3 - Følg min læsning #1

18.19: Præcis en time efter og jeg har lige læst “Berørte Katrine” færdig. Det var ikke verdens bedste bog, men det er helt sikkert en vigtig bog. Især fordi jeg er sikker på, den vil kunne være med til at sprede håb blandt folk, der måske står i en lidt lignende situation. Derfor er jeg virkelig også glad for, jeg har fået den læst, så jeg kan anmelde den og sprede kendskabet til den.

Jeg vil nu holde en lille pause igen, så jeg kan få lavet noget aftensmad. Vi skal heldigvis bare have røræg med en masse grønt, så det tager ikke så længe. Men det giver mig samtidig også en mulighed for at få kigget sociale medier, og finde ud af hvilken bog, jeg skal starte på som den næste.

20.27: Jeg var væk noget længere tid, end det lige var meningen. Jeg er dog så småt startet på “Sweet Talk” af Dorte Schou, og jeg vil nu powerlæse i den næste halve time. Eller altså i hvert fald bare prøve at få læst så meget som muligt i den.

21.20: Så fik jeg også læst “Sweet Talk”, og desværre endte den med at skuffe mig lidt. Det er nok min egen skyld, men den var bare slet ikke, som jeg havde forventet. Altså historien i sig selv var fin nok. Det var bare ikke den historie, jeg havde troet og håbet på, jeg ville komme til at læse.

Det er ved at være længe siden, jeg sidst har set, hvordan det går med folks læsning. Så det vil jeg gøre nu. Hvordan går det med jer?

Dewey's Read-a-thon 2016 #2 - Følg min læsning #4

22.28: Jeg vil nu begynde på “Hold me closer” af David Levithan. Desuden vil jeg overveje, om jeg skal lave nogle popcorn. Jeg tror, det vil være en ret god snack til denne bog. 😉 Jeg lytter forresten til “Dæmonen i hælene” af Dennis Jürgensen, når jeg kigger Instagram og redigerer billeder. Og jeg tror måske, jeg bliver nødt til at hive min fysiske kopi ned snart. Den virker nemlig ret interessant.

23.52: “Hold me closer” er vidst ikke lige min kop te. Den keder mig i hvert fald en del, og jeg er derfor også kun på side 79 pt. Siden sidste opdatering har jeg dog også spist en pose popcorn, samt endelig fået læst “Biblioteksmysteriet” af Martin Widmark og Helena Willis. En virkelig skøn bog, som jeg glæder mig meget til en dag at kunne læse højt for mine fremtidige børn.

Jeg vil kravle i seng nu, og forhåbentlig få en god nats søvn, så jeg kan være helt frisk til at læse videre i morgen. Jeg glæder mig nemlig allerede meget til det. Dog kunne det godt tænkes, at jeg måske tog en bog med i seng. Men nu må vi se. I skal i hvert fald nok høre om det i morgen, hvis jeg gør. Godnat. 🙂Dewey's Read-a-thon 2016 #2 - Følg min læsning #5

09.07: Jeg er oppe igen, og er helt klar på en masse flere skønne timer med læsning. Lige i øjeblikket sidder jeg og nyder en smoothie lavet på jordbær, spinat og mandler toppet med lidt vindruer. Desuden lytter jeg til lydbogen af “Dæmonen i hælene”, som jeg har besluttet mig for, jeg også gerne vil nå at afslutte i dag.

Hvordan går det med jer? Har I sovet? Eller har i hvert seje og kæmpet jer igennem natten?

10.38: Jeg har nu læst “Dæmonen i hælene” færdig, og hvor var den altså spændende. Jeg blev nødt til at blive ved med at læse hele tiden, fordi jeg bare måtte vide, hvordan det hele hang sammen. Desuden sluttede denne også med et twist, som var ret genialt, omend dog ikke helt så overraskende som i “Monsteret i kælderen”.

Jeg vil nu lige hurtigt kigge Instagram og Twitter. Og herefter tror jeg, at jeg starter på “Det bliver pinligt uanset hvad” af Tyra Teodora Tronstad og Bjørn Sortland. Den har jeg nemlig også glædet mig ret meget til at læse. Især fordi den er skrevet som en mailkorrespodance, og det lyder altså lidt sejt.

Dewey's Read-a-thon 2016 #2 - Følg min læsning #6

11.46: Jeg endte med at komme til at læse “Flyskræk” af Dennis Jürgensen. Den har jeg nemlig længe udskudt, hvilket jo er latterligt, når den kun er på lige over 50 sider. Jeg tænkte derfor, at nu var tiden kommet. Og den var god. Det gik dog op for mig, at jeg vidst har læst den før; jeg kunne i hvert fald huske en del af den. Hvonår ved jeg dog ikke. 😉

Nu vil jeg dog for alvor gå i gang med “Det bliver pinligt uanset hvad”. For jeg vil altså nå at læse den i løbet af readathonet.

13.04: Jeg har lige vendt den sidste side i “Det bliver pinligt uanset hvad”, og jeg nød den virkelig. Det er sådan en bog, der fortjener at få meget mere opmærksomhed, end den gør. Ikke fordi den er fuldstændig fantastisk, men fordi det er en virkelig sød historie. Desuden elskede jeg virkelig den måde, den var skrevet på. Den gav mig helt lyst til selv at skrive en historie gennem mails.

Jeg havde egentlig besluttet mig for, at nu ville jeg ikke læse mere. Men jeg tror måske, jeg alligevel lige prøver at se, hvor langt jeg kan nå i “Hold me closer”. Bare for at få den overstået; jeg vil nemlig gerne læse den færdig. Jeg håber, den sidste time af readathonet kommer til at gå godt for jer alle.

13.56: Nu er readathonet ved at være slut, men jeg nåede at blive færdig med “Hold me closer”. Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om den. Altså den var ikke som sådan dårlig, og jeg hadede den ikke. Den føltes bare lidt for ligegyldig til mig. Selvom jeg dog egentlig godt kunne lide den sidste del af den, hvor den lænede sig lidt mere om ad “Will Grayson, will grayson”.

14.01: Readathonet er nu slut. Det har virkelig været en skønt døgn, og jeg er så glad for, jeg endte med at deltage alligevel. Min læselyst er i hvert fald bare blevet større, og jeg har virkelig hygget mig. Jeg har ikke taget det så afslappet, som jeg troede, jeg ville. Og jeg har heller ikke nået at være så social. Men jeg er nået igennem en masse bøger, og det er jeg virkelig glad for.

Smut ind på bloggen lidt senere i dag. Der kommer nemlig en opsummering af, hvordan døgnet er gået. Jeg håber, I har haft et helt fantastisk læsedøgn.

54 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon 2016 #2: Følg mit læsedøgn

 1. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang med mit første readathon. Har lavet en lille plan indtil kl 14, som kan hjælpe med at få tiden til at gå..
  Jeg har ikke nogen blog – endnu;) – så jeg bruger instagram @kvallentin
  Glæder mig til at følge dit læsedøgn:)

  1. Uh, det første readathon er sådan en speciel og magisk oplevelse. Jeg håber, du kommer til at elske det 😀
   Jeg vil forresten straks få tilføjet dig på Instagram, så jeg også kan følge med i dit læsedøgn 🙂

 2. Glæder mig også enormt!
  Det første jeg tænkte, i fht. smagsgivere i vandet var jordbær. Jeg drikker dog ikke vand med smag selv, så det er mit bedste bud lige nu.

  God læselyst, når det kommer dertil. Jeg glæder mig til at følge med. 🙂

  Jeg kan forresten følges på min blog og på Twitter og Instagram under @Bogvalg

  1. Jeg tænker også jordbær. Måske sammen med lidt mynte? Det tror jeg kunne være godt 🙂
   Mange tak og i lige møde! Jeg glæder mig også meget til at følge med hos dig 🙂

   1. Nu er jeg nysgerrig efter, hvad du endte ud med. 🙂

    Sikke en skam, at du stødte på en kedsommelig bog undervejs, tilgengæld lyder det interessant med en bog skrevet på mailkorrespondance.

    Fortsat god læselyst!

    1. Jeg endte med hhv. en med jordbær/mynte, en med æble og en med pebermynte/lakrids/æble – alle ret så lækre 😀

     Ja, det er lidt ærgerligt, men sådan går det jo nogle gange. Og ja, jeg synes virkelig også, det lyder interessant 🙂

     Mange tak og i lige måde 😀

 3. Ihhh hvor jeg glæder mig! Jeg er fuldstændig klar: Har købt snacks, drikkevarer og blomster (for lige at forskønne lejligheden 😉 )

 4. Nu bliver klokken heldigvis snart 14, så vi kan komme i gang 😀 jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn!
  Jeg opdaterer selv både på min blog og instagram (@readingraindrops) 🙂

 5. Jeg glæder mig meget til at følge dit læsedøgn. Det skal nok blive rigtig hyggeligt.

   1. Det kan jeg godt forstå! Det lyder da til at gå ret godt indtil videre! 🙂
    Et lidt sent, men pænt velbekomme med aftensmaden. <3

 6. Jeg ELSKER, når bøger tager en uforventet drejning til allersidst! Dejligt at din første bog overraskede positivt!
  Jeg glæder mig til at følge med i resten af dit læsedøgn 🙂

  1. Ja, lydbøger er altså sådan en god opfindelse! 😀 Nah, ikke rigtig. Altså måske hvis det havde været mørkt, og jeg var alene hjemme (og nok især hvis jeg havde en kælder). Den har i hvert fald potentialet til at være ret uhyggelig 🙂

   1. Hehe, så er det da godt at du ikke er i en kælder ;0)
    Jeg er næsten ved at være færdig med ‘The forbidden Library’, som er spændende og fængende dog lidt langtrukken. Så vil lige kigge mig omkring lidt og så læse hoppe til næste bog, som er ‘The Pearl’. Hvordan går det med din læsning?

    1. Det er jeg ofte ret glad for (selvom jeg godt kunne bruge den ekstra plads). Kældre er nemlig klart noget af det mest uhyggelige, der findes 😉
     Åh, “Pearl”. Jeg glæder mig altså så meget til at høre, hvad du synes om den 🙂 Jeg synes, det går ret godt. Jeg tager det ret afslappet, men når alligevel en del. Så det er skønt 😀

 7. Åh, hvor ser det herligt ud! Jeg håber, du får et skønt læsedøgn – dine bøger lægger i hvert fald op til det. Sejt at den første bog endte med en overraskelse!

  Hvilken bog skal du læse nu? 🙂

  1. Mange tak! Og ja, jeg synes også stadig, min stak er ret god. Også selvom bøgerne ikke er de bedste jeg har læst – jeg fortryder i hvert fald ingen af dem 🙂

   Nu er der godt nok gået lidt tid siden, du skrev kommentaren. Men det passer med, jeg skal til at vælge en ny bog igen. Og jeg tror måske, det bliver “Hold me closer” 🙂

   1. Mjae, det er de sjældent, ikke? Det er lidt svært at vælge yndlingsbøger på forhånd – med mindre man genlæser! I hvert fald synes jeg din stak brillerer ved så mange variationer og korte bøger. Det er så dejligt at kunne skifte ud undervejs!

    Jeg håber, du sover godt. Jeg er lige vågnet for en halv time siden med så meget mere energi. Det er herligt!

    1. Jo, og ja du har helt ret. Desuden har det virkelig været skønt med alle de korte bøger. Og jeg har jo længe haft lyst til at læse dem alle, så det er dejligt endelig at have nået dem 🙂

     Jeg som rigtig godt 😀

   1. Jeg kan til gengæld ikke huske, om jeg har læst Dæmonen i hælene – det har jeg lidt på fornemmelsen, at jeg ikke har. Måske skal det være en af bøgerne til sommerferien? 🙂

 8. Åh, sikke en skam at ‘Hold Me Closer’ skuffer sådan. Jeg håber, den bliver bedre, når du når længere ind i den 🙂

  God slutspurt 🙂 Det har været herligt at følge dig!

 9. Tak for denne gang! Det har været smadderhyggeligt at følge med i dit løsedøgn 🙂 Jeg håber, du når at blive færdig med Hold me closer, så du i det mindste har den “overstået”, når nu du ikke er så glad for den 🙂

  1. Mange tak. Og jeg er glad for, du har haft lyst til at følge med 😀 Jeg nåede at blive færdig med den, så nu kan den i det mindste kommer over på reolen med god samvittighed. Jeg kan jo godt lide idéen om den, og jeg hadede den heller ikke. Den var mest af alt bare ret ligegyldig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *