Currently reading #14: Planer for weekenden

Currently reading #14De sidste par uger har jeg på ingen måder fået læst så meget, som jeg har haft lyst til, og har derfor flere bøger stående, som jeg gerne vil læse lige nu. Desuden har jeg sådan en stor lyst til bare at begrave mig i bøgernes verden, uden at tænke på hverken rengøring, opvask eller lektier. Så det har jeg valgt, at jeg vil bruge min weekend på i denne uge, og jeg skal slet ikke vente med at komme igang.

Jeg er pt. i gang med at læse én bog og én graphic novel. Bogen, jeg læser, i øjeblikket er Stålhjerte af Brandon Sanderson. En bog som jeg har glædet mig længe til ville blive oversat, og nu er den her endelig. Jeg har dog indtil videre kun læst omkring 10% af den, hvilket jeg meget gerne vil have ændret i weekenden. Indtil videre virker den nemlig ret interessant, men også en smule forvirrende, og jeg glæder mig derfor til at læse videre, og se om den egentlig er noget for mig.

Desuden er jeg omkring 35% inde i Saga, Volume 3 af Brian K. Vaughan og Fiona Staples, og jeg elsker den virkelig. Af en eller grund har jeg dog ikke læst den færdig, så det bliver uden tvivl det første, jeg gør, når jeg har udgivet dette indlæg.

Udover de bøger, jeg er igang med, så kunne jeg virkelig også godt tænke mig at få startet ordentligt (har læst tre kapitler) på Legend af Marie Lu i weekenden. Den virker simpelthen så fed, og jeg glæder mig til at dykke ned i endnu en dystopisk verden. Samtidig vil jeg virkelig også gerne få i hvert fald startet på Rat Queens, Volume 1 af Kurtis J. Wiebe og Roc Upchurch i løbet af weekenden, da jeg har fået den af Netgalley, og virkelig glæder mig til at læse den – af en eller anden grund har jeg bare ikke fået det gjort endnu.

Ja, det er en del læseplaner, jeg har for weekenden, og jeg ved virkelig ikke, om jeg kan nå dem alle. Men jeg vil i hvert fald prøve, så godt jeg nu kan, og så må vi se, hvor meget jeg ender op med at have læst. Det vigtigste for mig er nemlig bare, at jeg får dykket ordentligt ned i læsningen igen.

Har I også planer om at bruge (noget af) jeres weekend på læsning? Hvad læser I i øjeblikket, og kan det anbefales?

6 thoughts on “Currently reading #14: Planer for weekenden

 1. Wow, hvordan kan du holde styr på så mange bøger på én gang? Jeg kan personligt ikke selv læse mere end én ad gangen, ellers går handlingerne i kage for mig 🙂

  Selv er jeg ved at læse Harry Potter-serien, som jeg helt sikkert planlægger at give et ordentligt skub her i weekenden – og forhåbentlig nå at vende sidste side i den 5. bog også 🙂

  1. Jeg læser også helst kun én eller to bøger ad gangen. For det meste en fysisk og en på min Kindle (da jeg ikke gider slæbe den fysiske med i skole). Tricket er, at sørge for at læse bøger med enten vidt forskellige handlinger, genrer eller formater – på den måde får jeg dem i hvert fald ikke blandet sammen 🙂

   Åh, en weekend fuld af Harry Potter. Det kan kun være godt! 🙂

 2. Jeg tygger mig stadig igennem Den Lille Ven, har snart brugt en uge på at læse den, så vil virkelig gerne blive færdig med den den her weekend, så jeg også kan få begyndt på Stålhjerte! Glæder mig enormt meget til at læse den! 😀

 3. Det er altså en imponerende mængde bøger, du kommer igennem! Så sejt!
  Jeg har lige læst mig igennem de Orla nominerede, og nu gælder det Lars Daneskovs tre bøger om Anton og Molly.
  Og så burde jeg se at komme i gange med Giganternes Fald. Det er et af mine bognytårsfortsætter, og intet er sket indtil videre:-O

  1. Jeg er virkelig også glad for det! Læsning er nemlig sådan en stor del af min hverdag 🙂

   Det er altså ret sejt, at du har læst dig igennem de Orla nominerede. Det overvejer jeg også kraftigt at få gjort på et tidspunkt. Haha, det med bognytårsfortsætter, og rent faktisk at gøre noget ved dem, kender jeg virkelig også alt for godt. Jeg håber, du snart kommer igang med den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *