“On the Fence” af Kasie West

On the FenceTitel: “On the Fence”
Forfatter(e): Kasie West
Serie: –
Sideantal: 296
Forlag: HarperTeen
Udgivet: 1.7.2014
Læst på: Engelsk

For sixteen-year-old Charlotte Reynolds, aka Charlie, being raised by a single dad and three older brothers has its perks. She can outrun, outscore, and outwit every boy she knows—including her longtime neighbor and honorary fourth brother, Braden. But when it comes to being a girl, Charlie doesn’t know the first thing about anything. So when she starts working at chichi boutique to pay off a speeding ticket, she finds herself in a strange new world of makeup, lacy skirts, and BeDazzlers. Even stranger, she’s spending time with a boy who has never seen her tear it up in a pickup game.

To cope with the stress of faking her way through this new reality, Charlie seeks late-night refuge in her backyard, talking out her problems with Braden by the fence that separates them. But their Fence Chats can’t solve Charlie’s biggest problem: she’s falling for Braden. Hard. She knows what it means to go for the win, but if spilling her secret means losing him for good, the stakes just got too high.

Jeg har hørt en del forskelligt om denne bog, og viste derfor ikke helt, hvad jeg kunne forvente af den. Den lød dog ret god, og jeg har alligevel glædet mig til at læse den længe. Hvilket jeg roligt kunne gøre, da jeg endte med virkelig at elske bogen.

Bogen bliver meget drevet af personerne, hvilket jeg virkelig godt kunne lide. Især fordi jeg var virkelig vild med dem alle, og det fungerede rigtig godt. Charlie var en fantastisk hovedperson, og jeg elskede, at hun ikke bare var den ‘typiske’ pigede-pige. Det gav nemlig sådan et godt aspekt til historien. Desuden elskede jeg virkelig både hendes tre brødre, far og Braden, og selvom man ikke fik historien gennem deres vinkel, så synes jeg, man lærte dem rigtig godt at kende alligevel. Samtidig elskede jeg virkelig forholdet mellem Charlie og hendes brødre (inkl. Braden), hvilket uden tvivl også var med til at gøre således, at jeg kom til at elske bogen.

Bogens historie er rigtig god, selvom den er ret klassisk YA Contemporary, og samtidig også ret forudsigelig til tider. Det gjorde mig nemlig overhovedet ikke noget, da jeg var så optaget af selve personerne. Desuden formåede bogen alligevel også at overraske mig et par gange, og disse overraskelser fik mig til at holde endnu mere af bogen. Derudover har jeg bare brug for lidt klassisk YA Contemporary nogle gange, og denne var virkelig perfekt til at stille min trang denne gang – selvom den dog også gav mig meget lyst til at læse mere af West.

Bogens sprog var let og passede perfekt til genren. Jeg fløj i hvert fald igennem det og ænsede det faktisk stort set ikke, selvom jeg ved, der har været nogle rigtig gode citater i bogen. I det hele taget er det sådan en bog, som man bare flyver igennem (hvis man ikke som mig, har alt for meget andet at skulle nå under læsningen af det), da man har meget svært ved at lægge den fra sig.

Alt i alt var det en fantastisk bog! Jeg elskede den virkelig, og overvejede lidt efter endt læsning, om jeg ikke bare skulle åbne op på første side og læse den igen. Jeg vil nemlig så gerne have mere af både historien og de virkelig skønne personer. Den er uden tvivl en ny favorit på listen.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5


7 thoughts on ““On the Fence” af Kasie West

    1. Haha, hvor fedt! Og lidt undskyld for at lokke dig i fordærv – men jeg håber du køber den, læser den og deler din mening på bloggen. Jeg vil i hvert fald virkelig gerne høre, hvad du synes om den 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *