#Bogbloggertræf 2014 #4: En eventyrlig dag

I lørdags kulminerede flere månedes forberedelse i en helt fantastisk dag. Det var nemlig den dag, det første bogbloggertræf i Aalborg blev afholdt. Jeg havde glædet mig virkelig meget, men havde samtidig også været ret nervøs for, hvad folk ville synes om det. Det var jo trods alt første gang, vi afholdte det. Jeg synes dog selv, det var en helt fantastisk dag, og det virker også som om, at alle deltagerne synes det.

#Bogbloggertræf #4 - En eventyrlig dag

#Bogbloggertræf #4 - En eventyrlig dag 2Dagen startede ud med en god omgang frokost bestående af bl.a. Forbandelsesfrie kyllingetern, Den lille havfrues spinat/lakse-tærte, Klodshans’ kartoffelsalat og Prinsessens tabouleh salat. Vi havde inviteret Nanna Foss som surprise-gæst, og imens vi indtog frokosten fortalte hun lidt om hendes debutroman Leoniderne og om serien Spektrum, som denne bog er en del af.

Efter frokosten var det tid til lidt leg – nærmere bestemt Gæt og grimasser! Og selvfølgelig med bog- og eventyrstitler. Det var virkelig sjovt, og især Xenias udgave af Moby Dick bliver nok ikke lige glemt af nogen foreløbig.

#Bogbloggertræf #4 - En eventyrlig dag 4Efter gæt og grimasser var det tid til kaffe og kage. Vi havde bagt fire forskellige kager, men især Rikkes kage tiltrak sig opmærksomhed. Hun havde nemlig lavet den fineste lagkage formet som en H.C. Andersen bog. Imens vi spiste kage, kom Christina Bonde forbi og holdte et oplæg om, hvordan hun har brugt os bogbloggere ifm. hendes fire udgivelser, og om selve blogger-forfatter forholdet i det hele taget. Der blev diskuteret en del frem og tilbage under oplægget, og selvom folk ikke blev helt enige, så var det virkelig fedt at se, hvor arrangeret folk var.

Da Christina Bonde var taget hjem, var det tid til lidt flere lege. Der blev sat serier i rækkefølge, gættet bogtitler udfra covers, samlet verdens sværeste puslespil (eller i hvert fald tæt på) og gået med bøger på hovedet. Selvfølgelig alt sammen på tid! Herefter var det ved at være tid til at sige farvel, men først skulle der lige uddeles bookiebags. Hvad der var i bookiebagsne, og hvem der havde været så søde at sponsorere ting til dagen, må I vente med at se til i indlægget, der kommer i morgen.

#Bogbloggertræf #4 - En eventyrlig dag 5

Tak for en helt fantastisk dag! Jeg håber vi ses igen til bogbloggertræffet næste år. Jeg glæder mig i hvert fald allerede helt vildt.

Irene, Karin, Rikke A., Anne, Astrid, Birgitte, Gitte, Iben, Kathrine, Line, Louise, Mette, Mia, Michelle, Nena, Rikke M., Rikke S., Sabina, Sidsel, Stine, Susanne, Tanja og Xenia.

Kig også #bogbloggertræf på de sociale medier. Her ligger der masser af hyggelige billeder fra dagen.

6 thoughts on “#Bogbloggertræf 2014 #4: En eventyrlig dag

  1. Det var sådan en dejlig dag, og I havde virkelig planlagt alting SÅ godt! Konkurrencerne var virkelig sjove, maden var lækker og ligeså kagerne, og så var det simpelthen så hyggeligt at møde jer alle sammen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *