#Bogbloggertræf 2014 #5: De kære sponsorer

#Bogbloggertræf #5 - De kære sponsorer

Som skrevet i sidste indlæg, så fik hver deltager en bookiebag med sig hjem. Noget vi havde sat meget højt i vores planlægning, da vi virkelig gerne ville kunne give deltagerne lidt med hjem, så træffet kunne føles en smule længere. Vi havde dog på ingen måder forventet, at deltagerne ville kunne gå hjem med så mange nye bøger og andre spændende ting. Jeg er stadig ret overvældet over, hvor søde og gavmilde alle sponsorerne har været. Jeg havde aldrig turde drømme om, at så mange ville være med til at sponsorere noget til dagen. Så mange tusinde tak til alle de sponsorer, som har givet lidt til dagen. Vi er så taknemmelige for det. Men hvad og hvem sponsorerede egentlig noget til dagen. Se med herunder.

Gris&ko sponsorerede 300 kr. til køb af kød til frokosten, hvilket virkelig gav et skønt luft i budgettet og Postkiosken & Kagedreams gav rabat på køb af fondant til Rikke A’s fine kage. Derudover gav Arnold Busck Hjørring en masse net til selve bookiebagsne, så de kære bogbloggere kunne slæbe alle deres fine nye bøger hjem, uden at ødelægge deres skuldre fuldstændig.

#Bogbloggertræf #5 - De kære sponsorer 2

Billede lånt af Rikke.
 

Desuden gav Mofibo en t-shirt og et ubegrænset abonnement (jep, I læste rigtigt!) til alle deltagere. Liveboox gav et gavekort på 100 kr. til hver og Bogforum sponsorerede billetter til en af vores konkurrencer på dagen. Lindhardt & Ringhof havde i samarbejde med Rikke M. udvalgt to bøger specielt til hver deltager. Og hvor bøgerne virkelig godt ramt! Jeg fik i hvert fald selv to, som jeg længe har ville læse. Desuden gav de også en læseprøve på Shopaholic stiler mod stjernerne af Sophie Kinsella til alle. Derudover kom Tellerup med hele tre forskellige ting. De havde nemlig både sponsoreret et eksemplar af Leoniderne af Nanna Foss og en keyhanger til hver deltager. Desuden havde de sponsoreret et styk af de helt specielle paraplyer som er lavet ifm. Lene Dybdahls nye bog Den sorte paraply. Den var jeg faktisk så heldig at vinde, og jeg glæder mig allerede så meget til, at skulle bruge den næste gang, jeg skal ud og gå i regnen.

#Bogbloggertræf #5 - De kære sponsorer 1

Jentas havde sponsoreret et eksemplar af e-bogsnovellen Hunter af Chris Carter til alle, og oveni det også en god stak spændende bøger. Turbine kom med en god stak blandede bøger – både til voksne og børn, og Modtryk havde sponsoreret et eksemplar af Tusindfryd af Kristina Ohlsson til hver deltager. Rosenkilde & Bahnhof kom med hele tre bøger til hver deltager (Katharerne af Ole Clifford, Sabriel af Garth Nix og Sonjas sidste vilje af Åsa Hellberg). Forlagene Mellemgaard, Skriveforlaget, Rosinante&Co, People’s Press, Forlaget Iris og Alvilda kom også alle med en god stak blandede bøger hver. Valeta havde sponsoreret en stak bøger og nogle keyhangers, som blev uddelt under Gæt og grimasser. Fra Gad kom der også en god stak blandede bøger og bogmærker, og fra ViraBooks kom der en stak af Giza & marionetterne af Maria Simonsen. Politikens forlag gav desuden et eksemplar af Ind i labyrinten af Sigge Eklund til hver deltager.

Desuden havde forfatterne Maja Flak, Brødrene EllemoseChristian MøgeltoftKen Brerup og Kim Juul også sendt en stak bøger til Aalborg, som nogle af bloggerne også fik i deres bookiebags. Christina Bonde og Mellemgaard skal desuden også have tak for at have sponsoreret Nattens Sanger-trilogien, til vores spørgsmåls konkurrence.

Endnu engang mange tak til alle vores sponsorer.

4 thoughts on “#Bogbloggertræf 2014 #5: De kære sponsorer

    1. Det er jeg glad for, du synes! 😀
      Jeg håber dog, det var det værd, at dine arme gjorde lidt ondt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *