#Bogbloggertræf 2015: Carina Evytt

Så er der ikke så længe til Bogbloggertræf 2015 løber af stablen. Træffet bliver gæstet af Carina Evytt, som har været så sød at takke ja til at kommer og fortælle lidt om det at skrive og om hendes bøger. Kender du ikke Evytt, så læs med herunder, hvor hun kort præsenterer sig selv – og så smut lige ud og få fat i Den fredløse, som er hendes seneste bog, og læs den! Den kan i hvert fald virkelig anbefales. Læs evt. min anmeldelse af den her.

_MG_1655 (2)Mit navn er Carina Evytt, jeg er 43 år og skriver romaner og noveller inden for de fantastiske genrer.
Jeg debuterede på Forlaget Tellerup i 2006 med gyserromanen Let Bytte og har siden udgivet 5 romaner inden for horror og fantasy.

Efter nogle år hvor jeg udelukkende skrev horror, vendte jeg sidste år tilbage til fantasygenren og er i skrivende stund i gang med et fællesprojekt med Pernille Eybye.  Genren er high fantasy med alt hvad det indebærer af heltemod, store slag og alskens fantastiske skabninger, men vi har lånt lidt fra moderne YA-litteratur forstået på den måde at det er personerne, mere end selve plotlinjen, der skaber historien. Det er efter min mening det mest spændende både at læse og skrive, så det vil jeg nok blive ved med, uanset hvilken genre jeg bevæger mig ind i.

Lyder ovenstående interessant? Og har du endnu ikke tilmeldt dig træffet? Så er der heldigvis stadig lidt tid til sidste tilmeldingsfrist. Kig vores invitation her, og se hvordan du tilmelder dig til en hyggelig dag i bøgernes tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *