Weekend Reads #9: Uge 39

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.weekend-reads-9

Sidste weekend var ret hektisk, og denne weekend har jeg derfor brug for bare at slappe af. De eneste konkrete planer, jeg har, de næste par dage, er derfor, at jeg skal læse lidt studielæsning til på mandag, og så skal jeg et smut forbi biblioteket. “Under sløret” af Nicole Boyle Rødtnes skal nemlig afleveres i morgen, så det må jeg hellere få gjort. Jeg er dog endnu ikke helt færdig med den, så min aften i dag kommer til at være i dens selskab. Men det er nu også helt okay. Den er nemlig god.

Derudover har jeg kun lidt blogindlæg, der skal planlægges, og et par anmeldelser der skal skrives. Jeg håber derfor på at bruge det meste af weekenden fordybet i en god bog. Hvilket gerne må være krydret med trommende regn på ruderne, masser af varm chai-te og tændte stearinlys. Det lyder nemlig så hyggeligt, og hvis vejret alligevel skal være rigtig efterårsagtigt, så kan jeg jo lige så godt velkomme det. Især når jeg stort set ikke skal nogen steder udenfor min lejlighed.

Hvad læseplaner angår, så regner jeg med at få læst videre i “Celle 7” af Kerry Drewery. Jeg startede nemlig så småt på den for et par uger siden, så nu vil jeg gerne lidt videre med den. For selvom den indtil videre skuffer en smule, så håber jeg stadig på, det bliver en rigtig god læseoplevelse. Hvis jeg når at blive færdig med den, så håber jeg også på, jeg kan få læst et par sider i “Den dag jeg glemmer” af Adam Silvera. Den udkommer nemlig på torsdag, så det kunne være fedt at få læst og anmeldt den for jer. Men nu må vi se; det kan jo også være, at Netflix trækker. 😉

Hvilken bog håber I på at få læst i weekenden?

12 thoughts on “Weekend Reads #9: Uge 39

  1. Det gør jeg virkelig også. Jeg har bevidst ladet være med at læse for meget om den, men jeg har hørt enormt meget godt om både bogen og forfatteren, så det bliver virkelig fedt endelig at få begyndt på den 🙂

 1. Det lyder nu ganske hyggeligt. Jeg har lige reserveret en bunke bøger, som jeg satser på at hente på biblioteket i løbet af næste uge. I morgen bliver jeg forhåbentlig færdig med ‘Hvor taler du godt dansk!’ og så vil jeg vælge en ordentlig moppedreng af en bog – hvilken ved jeg ikke endnu, men der er ret mange tykke bøger at vælge imellem pt :-O

  God weekend!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Det lyder hyggeligt med en bunke biblioteksbøger. Jeg krydser fingre for, de snart kan hentes. Desuden lyder det rigtig godt med en tyk bog – de er jo også så rare at dykke ned i engang imellem. Og ja, der er godt nok mange tykke bøger i øjeblikket. Men det er jo bare fedt! Jeg håber på, du finder én, som du slet ikke kan holde dig fra 🙂

 2. Jeg er godt i gang med “Ofrene” af Morten Brask. Virkelig godt skrevet og svær at lægge fra sig ? Dernæst har jeg også en Rødtnes på programmet -nemlig 2.del i børnebogsserien Superskurkeskolen som hun har skrevet sammen med Ellen Holmboe ?? Efter de to ved jeg ikke helt hvad jeg gør. Ser Bones måske? ?

  1. Jeg håber, du nåede lidt af det hele. Det lyder i hvert fald ret perfekt med både noget Rødtnes og lidt Bones. Især Bones. Det kan man jo aldrig se for meget af 🙂

 3. Jeg har genlæst en bog fra min ungdom: Rend mig i traditionerne, efter jeg så en omtale af den på Instagram, hvor læseren var dybt skuffet. Jeg huskede den som fantastisk, så besluttede at genlæse den – og måtte indse, at tiden er løbet fra den. Sjovt som nogen bøger kan leve i århundreder, mens andre bliver uaktuelle på bare en generation…

  1. Åh, hvor trist du ikke længere var helt så glad for den. Nogle bøger skal man nok bare lade være med at genlæse, selvom det er svært at lade være. Men ja, det er utroligt, at nogle bøger kan nå at blive uaktuelle på så kort tid – og helt ekstremt synd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *