Weekend Reads #31: Uge 20

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Denne uge har simpelthen været så skøn. Den startede nemlig ud på bedste vis med, at jeg takkede ja til en praktikplads på Svendborg Bibliotek til efteråret! Hvilket altså er lidt af en drøm, der går i opfyldelse – og jeg kan derfor nærmest heller ikke vente med at starte. Mit overskud i løbet af ugen har dog ikke været det største, så jeg har ikke fået læst helt så meget som håbet. Men alligevel ret meget mere, end jeg ellers har fået læst i løbet af de sidste par uger.

Denne uge byder jo på en forlænget weekend, og mon ikke det også gør, at der bliver tid til endnu mere læsning? Også selvom der godt nok er en lejlighed, der skal rengøres, og vi helt sikkert også skal ud og nyde vejret. Jeg planlægger i hvert fald at få lyttet videre i “Slagplanen” af Kristen Callihan og læst lidt i “Åndehvisken” af Haidi Wigger Klaris, som jeg netop er begyndt på. Desuden tror jeg, jeg vil få lavet mig en TBR til de næste par uger. Jeg synes nemlig, jeg kører lidt død i udvælgelsen af bøger i øjeblikket, så måske kunne det hjælpe. Om ikke andet er det altid hyggeligt, og så er det jo ligegyldigt, om jeg rent faktisk får brugt min TBR eller ej. Så længe jeg får et eller andet ud af det.

Hvad skal du læse i Pinsen?

2 thoughts on “Weekend Reads #31: Uge 20

  1. Jeg håber også på lidt tid til læsning. Er pt. i gang med ‘Women of the Silk’, men er kun lige begyndt på bogen, så jeg ved endnu ikke, hvad jeg synes om den.

    God pinse 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *