Weekend Reads #25: Uge 8

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Weekend Reads er tilbage! Eller det krydser jeg i hvert fald fingre for. Vi er nemlig ved at få en smule mere rutine herhjemme, og jeg tænker derfor, at det også er på tide at få lidt rutine i min læsning igen.Hvilket betyder, at jeg gerne skulle kunne forudse, hvad jeg f.eks. læser i løbet af en weekend igen. Okay, måske ikke forudse – men i hvert fald have en lidt mere realistisk idé om, hvad der er muligt. Og det vil jeg selvfølgelig dele herinde. Desuden savner jeg også bare disse indlæg, som jeg selv synes er noget så hyggelige både at lave og kigge tilbage på.

Men hvad skal weekenden så gå med? Hvis vi først kigger på mine planer, der ikke indeholder læsning, så består disse af flere forskellige ting. Først og fremmest skal vi lidt mere på plads herhjemme. Dette betyder bl.a. at få ordentligt styr på vores køkken og finde ud af, hvad vi gør ved manglen af opbevaringsplads til kedelig ting som støvsuger og gulvspand. Af lidt sjovere og hyggeligere ting, så skal der styr på Tims bogreol, og hans værelse skal i det hele taget gøres helt færdigt. Desuden skal vi på loppemarkeder på søndag. Vi mangler nemlig både et par lamper, en form for skab og et par spisestuestole, så det håber vi på at kunne opstøve der. Søndag er desuden også dagen, hvor vores kat endelig flytter ind sammen med os, og det bliver så skønt at have ham hjemme igen, da han har midlertidigt boet hos mine forældre, mens vi flyttede.

På trods af weekendens måske lidt pakkede program, så regner jeg dog med, der nok skal blive tid til læsning også. Især fordi søndagen også bliver tilbragt sammen med mine forældre, og mon ikke de gerne vil være sammen med Tim, og dermed give mig lidt læsetid? Det er jeg ret sikker på! Jeg har derfor også forberedt en god lille stak, som jeg glæder mig til at se, hvor meget jeg når af. Først og fremmest vil jeg gerne starte på lydbogen af “Hot Mess” af Lucy Vine, som jeg tænker at starte på, når opvasken skal tages i aften. Desuden håber jeg på endelig at få læst “Skyggeporten” af Lene Kaaberbøl færdig. Den keder mig nemlig helt vildt, men jeg er så tæt på at være færdig, så nu skal det altså klares. Udover det bliver det nok også til én enkelt tegneserie eller to, og så håber jeg også på at komme lidt videre i “The Little Book of Lykke” af Meik Wiking. Så ja, mine læseplaner for weekenden er rimelig blandet. Men det er nu også meget rart.

Hvad skal du læse i weekenden?

2 thoughts on “Weekend Reads #25: Uge 8

  1. Total kattelykke! <3

    Jeg skal have læst 'Odinsbarn' færdig, og så går jeg nok i gang med en anden fantasybog.

    God weekend 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *