Læse-update #23: Januar

Læste bøger: | “Without Merit” af Colleen Hoover | “9. november” af Colleen Hoover | “Askeprinsen” af Erin Watt | “Løgnenes palads” af Erin Watt” | “Skildpadder hele vejen ned” af John Green |

Købte bøger: Ingen! Utroligt nok.

Starten på mit læseår har været fuldstændig fantastisk! Jeg er fløjet igennem de fem bøger, jeg nåede at få læst, og jeg nød i fulde hvert et ord. Jeg startede ud med at læse de sidste sider, som jeg havde tilbage af “Without Merit” fra 2017. Derefter begyndte jeg at læse “9. november”, da jeg havde sådan en lyst til at læse videre i Colleen Hoovers forfatterskab – og det var et perfekt valg! Men mere om det ovre hos Plusbog i den kommende uge. Jeg har nemlig fået lov til at gæsteblogge lidt om årets første hele læseoplevelse. Efterfølgende havde jeg ikke så meget læsetid, men det blev alligevel til hele tre bøger, som jeg lappede i mig. Det var dog via lydbog, da det var et helt perfekt format til at få læst, mens jeg pakkede flyttekasser og gjorde rent.

Ydermere var alle fem bøger helt fantastiske på hver deres måde. Hvilket også er grunden til, at opsætningen af min læse-update er lidt anderledes denne gang. Jeg kan nemlig slet ikke vælge mellem bøgerne. Altså udover at “9. november” helt klart var månedens bedste bog. Men det er nok kun fordi, det er Hoover. Den ligger nemlig ikke meget højere oppe end resten af bøgerne. Når det er sagt, så blev jeg dog ikke blæst bagover af “Skildpadder hele vejen ned”. Men det er en rigtig fin bog, og jeg nød læseoplevelsen i fulde drag. Desuden er det virkelig klassisk Green, og han gør det enormt godt. På en måde ville jeg bare gerne havde haft mere af et eller andet, som jeg ikke helt kan sætte ord på.

Opsamling på måneden: Januar kan deles op i to halvdele for mig. Den ene halvdel bestod af alt for meget sygdom, og den anden bestod af flytning. Både mig og Tim havde været så heldige, at vi simpelthen startede året ud med at lægge os med en virkelig slem forkølelse. En forkølelse der gjorde, at Tim havde flere nætter, hvor han enten slet ikke sov, eller kun ville sove, når han lå i armene på enten mig eller A. Året startede dermed ret hårdt ud, og med en kommende flytning i tankerne, så var det lidt stressende. Men på trods af sygdom og en baby, der i det hele taget ikke har ville sove så meget, så nåede vi det hele. Efter flytningen har vi taget det hele i et langsomt tempo, og har imellemtiden boet hos mine forældre. I går fik vi dog ordnet den sidste rengøring, og vi mangler nu kun nogle småting. Derfor flyttede vi også helt officielt ind i går, og har altså for første gang tilbragt natten her, hvilket var virkelig skønt.

Vi er flyttet ind i en lejlighed, som egentlig overhovedet ikke var det, vi ledte efter – den er nemlig både for lille og uden et ekstra værelse, som vi egentlig skulle bruge. Men den ligger tæt på bedsteforældre, er virkelig billig og samtidig har vi fundet på en del gode løsninger. Så mon ikke vi nok skal blive glade for det? Jeg har i hvert fald fået en hel reolvæg med intet mindre end 6,5 reol, og det trækker ret meget alt det andet op. Ydermere er der bare generelt blevet virkelig hyggeligt. 🙂

Den kommende måned byder på: Starten af februar er først og fremmest blevet brugt på at komme helt på plads, så vi officielt kunne flytte ind. Og ellers har den været stille og rolig med diverse besøg i byggemarkeder, IKEA, genbruger og loppemarkeder. Desuden er det også blevet til et lille afbræk fra flytningen i form af en tur til Faaborg Havn, hvor min bedstefar i øjeblikket arbejder. Hvad resten af måneden skal gå med ved vi ikke helt. Vi har i hvert fald ingen faste planer, udover at vi gerne skal komme endnu mere på plads. Men derudover regner jeg med, det skal være et par uger med ro. Ro til at falde på plads og bare nyde hinanden i vores lille trekløver (okay, firkløver – vi må jo ikke glemme vores katten Scott). Og ro til at få læst en masse. Jeg har nemlig igen fået skabt mig en lille stak af anmeldereksemplarer, og da det alle er nogle, jeg virkelig glæder mig til at læse, så skal jeg altså også snart dette! Desuden vil det jo være perfekt med masser af læsning til at indvie mit nye læsehjørne. For ja, sådan et er der også blevet plads til i lejligheden. Så mon ikke resten af måneden nok skal blive rigtig god? Det håber jeg i hvert fald på.

Har du haft en god start på læseåret?

2 thoughts on “Læse-update #23: Januar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *