Weekend Reads #21: Uge 18

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Så blev det endnu engang fredag, og hvor er den sidste uges tid virkelig bare fløjet forbi. Jeg føler i hvert fald lige, det var mandag. Det skyldes dog nok også, at jeg har rimelig travlt i øjeblikket, og timerne derfor går alt for hurtigt i forhold til, hvad jeg når i løbet af dem. Jeg kunne i hvert fald godt lige bruge, at døgnet var bare et par timer længere. Det ville gøre det hele så meget lettere for mig.

Timerne flyver forbi, fordi jeg pt. sidder og skriver eksamensopgaver. Opgaver som jeg slet ikke er langt nok med, i forhold til hvad jeg gerne ville havde været på dette tidspunkt. Men sådan er det jo bare. Dette semester har trods alt budt på lidt mere pres, end jeg lige havde forventet. Og smid så en omgang stort set kronisk kvalme oveni. Ja, så har det altså været en anelse udfordrende. Dog skriver jeg om to emner, som er virkelig interessante – og det hjælper lidt på det. Selvom jeg altså hader at skulle ordne Petitum og skrive redegørelse, hvilket denne uge mest af alt har budt på.

På grund af opgaveskrivning regner jeg ikke med, det bliver til den store omgang læsning i weekenden. Dog tror jeg, jeg vil belønne mig selv med én times daglig læsning både lørdag og søndag. Det lyder i hvert fald som den perfekte måde at lade lidt op på, så jeg ikke kører helt død. I løbet af de timer tænker jeg, at jeg vil prøve at komme lidt videre i “Dinea – Modertræets datter” af Louise Haiberg. For selvom den ikke fangede mig super meget fra start, så gik min læsning af den ret hurtigt, og jeg er begyndt at blive lidt nysgerrig efter at vide mere.

Hvad skal du bruge weekenden på?

2 thoughts on “Weekend Reads #21: Uge 18

  1. Åh, hvor kunne jeg også godt bruge et par ekstra timer i døgnet! Bare til lidt læsning og blogskriverier 🙂
    Håber, at du havde en dejlig weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *