Kommende udgivelser: Maj, juni & juli

I mandags gik vi ind i maj, hvilket betyder, at det endnu engang er blevet tid til at kigge lidt på de kommende udgivelser. Denne gang kigger jeg på udgivelserne i maj, juni og juli. Eller det vil sige, at der pt. ikke rigtig ser ud til at komme så meget interessant i juli. Men sådan er det jo for det meste, da juli typisk er lig med sommerferie. Jeg har dog alligevel fundet 10 udgivelser frem, som jeg glæder mig til udkommer. Læs lidt mere om hvilke og hvorfor herunder. Smut desuden gerne ind på dette indlæg, og se hvilke udgivelser, jeg så frem til i februar, marts og april, eller kig på siden over kommende udgivelser her.

Den sidste” af Alexandra Oliva (People’s Press – 1/5)
Jeg kendte enten til denne bog, indtil jeg tilfældigvis stødte på den på Saxo. Men efter at havde læst dens beskrivelse, så er der ingen tvivl om, jeg bare må læse den. Det er egentlig en bog, som jeg tror, jeg enten vil finde helt vildt spændende, eller som vil falde totalt til jorden for mig. Men jeg tror selvfølgelig mest på det første, for den lyder i hvert fald virkelig interessant.

Sjælevært” af Christina Bonde (Tellerup – 10/5)
Jeg er vild med Bonde! Så let kan det egentlig siges. Jeg elsker hendes måde at skrive på, og synes virkelig også, hun skriver nogle interessante bøger. Jeg glæder mig derfor selvfølgelig super meget til, at “Sjælevært” udkommer. Især fordi bogens historie lyder ret spændende, og jeg derfor glæder mig til at se, hvad der kommer til at foregå i den. Ydermere bliver jeg lige nødt til at nævne coveret. Det er så smukt, og giver mig bare endnu mere lyst til at eje den.

Lejligheden” af S. L. Grey (Gads Forlag – 16/5)
Jeg har af en eller anden grund en idé om, at dette vil være sådan en bog, jeg tror, jeg ved, hvad handler om. Men som ender med at vise sig at være fuldstændig anderledes. Hvilket dog ikke nødvendigvis er en dårlig ting. Og hvis den bare er halvt så spændende og gysende, som beskrivelsen får den til at lyde, så er jeg overbevist om, jeg kun kan komme til at nyde den.

Det ender med os” af Colleen Hoover (Lovebooks – 30/5)
Den her bog har jeg adskillige gange hørt blive omtalt som Hoovers bedste. Og det sælger den altså temmelig godt for mig. Faktisk så godt, at jeg slet ikke vil vide, hvad den egentlig handler om. Jeg vil istedet bare gå ind til den, og forhåbentlig blive blæst bagover. Jeg ejer allerede bogen på engelsk, men jeg vil super gerne have den danske version i min samling. Lovebooks’ har nemlig nogle fantastiske oversættere, og jeg vil derfor nyde at kunne læse den på dansk.

Radio Silence” af Alice Oseman (Høst & Søn – 2/6)
Jeg husker ikke helt præcis hvor, men jeg så for ikke så længe siden denne bog blive rost til skyerne, og det fangede min interesse med det samme. Jeg vidste ellers ikke rigtig, hvad bogen handlede om, men efter at havde læst dens beskrivelse er jeg bare endnu mere hooked. Det lyder som sådan en bog, som vil være helt perfekt til sommerferien. Så jeg håber derfor selvfølgelig også på, jeg når til den i løbet af sommeren.

Den ophøjede morder” af Keigo Higashino (Modtryk – 9/6)
Denne bog er ikke den første, der står i min læsekø, men den har alligevel en plads på listen, da et eller andet ved den virkelig fanger mig. Hvilket er på trods af, at jeg egentlig ikke er helt så vild med beskrivelsen af den. Men jeg har hørt ret meget godt om forfatterens tidligere roman, som er blevet oversat, og jeg kan altid bruge lidt mere spænding. Så den skal helt klart alligevel læses på et eller andet tidspunkt.

Ravnenes hvisken #2” af Malene Sølvsten (Carlsen – 15/6)
Jeg var ekstremt overrasket over, hvor meget jeg endte med at elske “Ravnenes hvisken”. Det lød nemlig ikke umiddelbart som en bog for mig, omend noget ved dens beskrivelse alligevel fangede mig. Men elske den; det kom jeg på alle måder til. Jeg har derfor også længe set frem til at læse bind #2, da jeg er sikker på, at den næsten kun kan blive endnu federe end den første. Der er i hvert fald lagt op til, at historien bevæger sig i en meget spændende retning.

Dark Matter” af Blake Crouch (16/6)
Jeg vil godt indrømme, at jeg overhovedet ikke har nogen idé om, hvad denne bog egentlig handler om. Jeg har bare set så mange, der virkelig elskede den. Og samtidig skulle den vidst være både virkelig spændende og muligvis også ret mind blowing. Hvilket jo lyder helt perfekt! Jeg kan selvfølgelig tage fejl, når jeg ikke kender handlingen. Men det gør mig virkelig nysgerrig, så selvfølgelig skal den også læses på et tidspunkt.

Papirprinsessen” af Erin Watt (Flamingo – 20/6)
Elle Kennedy er den ene del af pseudonymet Erin Watt, og allerede der er jeg solgt. Jeg elsker nemlig Kennedys “Off-Campus”-serie, og det lyder lidt på beskrivelsen af denne som om, den har en god del af den samme humor. Også selvom den egentlig er meget forskellig fra den anden serie. Jeg ejer den faktisk derfor også allerede til Kindle på engelsk, for der er ingen tvivl om, jeg skal læse den. Dog tænker jeg lidt, at det ville være helt fint at læse den i den danske udgave, nu det er en mulighed.

Bossman” af Vi Keeland (Lovebooks – 30/6)
Jeg så en booktuber anbefale denne, og gik derfor straks ind for at læse, hvad den handlede om. Og jeg var solgt med det samme. Den lyder både virkelig sexet og som om, den er fyldt med humor. Hvilket altså er en ret god kombination. Jeg blev derfor også ellevild, da jeg kort tid efter så, at Lovebooks ville udgive den på dansk her til sommer. Jeg skal derfor uden tvivl have fingre i den danske udgave, så snart det er muligt. Eller okay, det kommer måske lidt an på, om baby giver mig noget læsetid. Men den skal uanset hvad herhjem at bo på et tidspunkt.

Hvilke udgivelser glæder du dig mest til udkommer i løbet af de næste tre måneder?

4 thoughts on “Kommende udgivelser: Maj, juni & juli

  1. Katrine Engbergs “Blodmåne” der udkommer 16 juni – var vild med hendes debut Krokodillevogteren” så det her er efterfølgeren.
    Ok har snydt lidt, da jeg har været testlæser på bogen, så kender plottet, men glæder mig til at læse den endelige version

    1. Det er jo også endnu mere spændende at se den endelige version, når man har været testlæser. Så jeg forstår helt klart godt, du glæder dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *