Vinderne af “Lola og naboens søn” af Stephanie Perkins

Vinderne af Lola og naboens søn af Stephanie PerkinsFørst vil jeg lige sige stort tak for alle de nye følgere, jeg har fået i løbet af de sidste par uger. Bloggen er pt. oppe på 239 følgere på Bloglovin’, hvilket jeg er uendeligt glad for. Nu håber jeg bare på, at I også bliver nu når konkurrencen slutter 😉 Men altså i dette tempo kommer der jo også til at skulle være konkurrence igen lige om lidt – jeg har nemlig planer om endnu en konkurrence, så snart bloggen rammer 250 følgere.

Nå men nok om det! Min konkurrence i samarbejde med Plusbog.dk om to eksemplarer af Lola og naboens søn af Stephanie Perkins samt merchandise fra Plusbog sluttede jo i går. Det er derfor blevet tid til at udtrække hele to heldige vindere.

Ved hjælp af tilfældig lodtrækning kan jeg nu sige stort tillykke til Betty Jacobsen og Eva Jørgensen. I var nemlig så heldige at blive udtrukket som vindere af denne konkurrence. Jeg sender straks en mail til jer begge, så vi kan finde ud af, hvor pakkerne skal sendes hen. Jeg håber, I bliver virkelig glade for dem – jeg synes i hvert fald selv, at det er nogle skønne præmier.

God dag til jer alle!

2 thoughts on “Vinderne af “Lola og naboens søn” af Stephanie Perkins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *