Vinder af “De 7 synder” af Katja Berger

konkurrence-6Så blev det tid til at få udtrukket en heldig vinder af et signeret eksemplar af “De 7 synder” af Katja Berger. En bog jeg selv glæder mig virkelig meget til at få læst, og som jeg kan se, at en del af jer også gør. Det var i hvert fald skønt at se, at jeg ikke var den eneste, der virkelig gerne vil have læst bogen meget snart. Desværre kan jeg dog kun glæde én af jer med et eksemplar, men jeg håber meget på, at I andre også snart får fat i bogen.

Den heldige vinder i denne gang er Jenny! Stort tillykke med det. Jeg håber meget på, at du kommer til at blive glad for bogen. Jeg har allerede sendt en mail din vej.

Husk forresten at der lige nu kører en anden konkurrence på bloggens Facebookside. Her udlodder jeg nemlig et eksemplar af “Måske en dag” af Colleen Hoover. Så er nogen af jer til søde kærlighedshistorier? Så skal I helt sikkert smutte ind og deltage lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *