Vind et ‘must-read’ for bogelskere

Vind-bogen-enhver-bogelsker-bør-læseSå er der endnu en konkurrence til jer! Gucca.dk har nemlig endnu engang været så skønne at sponsorere en præmie til jer, og jeg fik næsten frie hænder til at vælge en bog fra deres kæmpe udvalg af forskellige bøger. Og eftersom jeg jo lige har læst en helt fantastisk bog, som jeg mener burde være et must-read for alle bogelskere, så var det ikke helt så svært at vælge.

Mit valg faldt derfor på Historien om A.J. Fikreys liv af Gabrielle Zevin, som handler om alle de mulige og umulige ting, der sker i løbet af A.J’s liv. Bogen handler desuden om alt ligefra bogkærlighed til familieliv og romantik, og det er virkelig en bog, som jeg er sikker på, alle vil kunne finde noget, de kan lide i. Den indeholder i hvert fald rigtig mange forskellige elementer. Som sagt var jeg selv meget begejstret for bogen, og jeg glæder mig allerede så meget til at genlæse den en dag. Læs mere af min mening om den her.

Én heldig person kan altså løbe afsted med et eksemplar af Historien om A.J. Fikreys liv af Gabrielle Zevin direkte sendt fra Gucca.dk. Alt hvad det kræver for at deltage er, at man lægger en kommentar herunder. Hvad der står i kommentaren, må I selv bestemme, men det kunne da være spændende at vide, hvilken bog om bøger, I knuselsker. Desuden skal man følge bloggen på Bloglovin’ og/eller Facebook (skriv gerne hvor I følger med). Husk desuden at skriv jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen.

Konkurrencen løber til onsdag d. 8/4 2015 kl. 13, hvorefter der hurtigst muligt vil blive trukket en vinder, der bliver offentliggjort på bloggen og får direkte besked. For at deltage skal man have en dansk adresse, som præmien kan sendes til.

God fornøjelse! Må heldet være med jer.

63 thoughts on “Vind et ‘must-read’ for bogelskere

 1. Jeg kender ikke så mange bøger om bøger. Har dog lige købt “Bogtyven”, og den glæder jeg mig til at komme i gang med i påsken. Historien om A.J. Fikreys liv lyder, som du selv skriver, som et “must-read for bog-elskere”, så den ville være fantastisk at vinde (og læse).

 2. Og så glemte jeg jo lige at skrive at jeg følger dig både på bloglovin’ og på Facebook 🙂

 3. Jeg kan ikke lige mindes at jeg har læst en bog der decideret handler om bøger, men bøger har da en ret stor betydning i Mistborn-serien af Brandon Sanderson. Især for Elend der går mere op i at læse bøger – også gerne de forbudte – i stedet for at gå til baller blandt byens finere del af befolkningen.

  Følger både på bloglovin og facebook.

 4. jeg følger på bloglovin 🙂
  jeg har netop læst Berlinertriologien af Anne B Ragde og dem vil jeg uden tvivl anbefale til andre. Rigtig fine historier 🙂

 5. Tænk, sidste år havde jeg en hel måned med læsetemaet; bøger der handler om bøger, og nu kan jeg ikke huske en eneste udover, Mikkel Birkegaards “Fra drømmenes bog”, som er i genren magisk realisme, men den er til gengæld også helt fantastisk, den kan jeg godt anbefale.

 6. Jeg følger dig begge steder, alle steder det er muligt. :0)
  Bogen lyder noget så fantastisk fin og som et, som du også skriver, must read for bogelskere.
  Bøger jeg knuselsker, puha, der er mange, alt for mange. Harry Potter serien den der lige nu først og fremmest popper op i mit hoved.

 7. Jeg er en værre bogorm, så håber på at vinde denne 🙂 Jeg er dansklærer på gymnasiet, så jeg har maaaange favoritter, men alt af Herman Bang er fantastisk. Og så kan jeg godt lide Dan Turell, men også Morten Ramsland og Helle Helle. Og Jojo Moyes 🙂

  Jeg følger begge steder.

 8. Bøger om bøger – hmm, kunne godt lide Bogtyven, selvom bogelementet ikke var det, der fyldte mest. Jeg kommer også til at tænke på Nick Hornbys Stuff I’ve been reading, men det er jo nok i virkeligheden mere en bog om at læse end en bog om bøger.

  Jeg følger med via Bloglovin’

 9. Jeg tror ikke at jeg har læst nogen bøger som handler om bøger, jeg har læst bøger hvor der er karakterer som afspejler bogelskere ( bla. Magic Study og Fire Study). Den bogserie jeg har læst hvor bøger har mest betydning er serien “The Books of Beginning” af John Stephens, den er også oversat til dansk.
  Jeg følger dig på Facebook.

  jenniferolsen12 @ gmail.com

 10. Jeg skrev den her bog på min læseliste i morges, så det ville da være fedt, hvis jeg var så heldig at vinde den!
  Jeg kan ikke lige komme i tanke om så mange bøger om bøger, jeg har læst, men Libri di Lucca og Vindens Skygge husker jeg begge som nogle gode bøger 🙂

 11. Årh lækker konkurrence! Jeg har ikke læst så mange bøger om bøger endnu – men har lige købt bogtyven, som jeg glæder mig meget til at læse! 🙂

 12. Den kender jeg ikke og ville gerne vinde :). Jeg elsker bøger om bøger, men tror stadig min favorit er Dumasklubben af A. Perez Reverte, selvom det er år siden jeg har læst den…
  Dog var jeg stor fan af en jeg læste for nylig – om ikke andet så pga titlen “Killer librarian”!
  Og jeg følger dig via Bloglovin
  Moelfi@gmail.com

 13. Sikke en fin konkurrence! Jeg vil virkelig gerne læse den bog! ☺️ Jeg kan ikke komme i tanker om andre bøger om bøger, som jeg har læst, undtagen Læserne i Broken Wheel anbefaler! Den var fin nok

 14. Jeg er vild med JoJo Moyes – specielt den første bog, jeg læste af hende “mig før dig”.

  . Må med skam erkende, at jeg aldrig har hørt om denne bog, men den lyder bestemt som en, der er værd at læse.

 15. Først det praktiske inden jeg glemmer det,- jeg følger dig og bloggen via Facebook og Instagram

 16. Jeg ved ikke, om jeg knuselsker en bog om bøger – men mange bøger har gjort stort indtryk!
  “Undtagelsen” af Christian Jungersen, “Den lukkede bog” af Jette A. Kaarsbøl og “En mand der hedder Ove” af Fredrik Backman blandt en masse andre!

 17. Jeg læser mange type af bøger ligefra biografier til fagbøger, men denne bog har jeg aldrig hørt om før nu.

 18. Skøn konkurrence – den bog vil jeg gerne læse! På min liste over bøger der handler om bøger, er Bibliotekarens virkelige eventyr at finde. Det er en rigtig skøn fortælling – helt klart anbefalelsesværdig!

  Jeg følger med både på Bloglovin og Facebook 🙂

 19. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en bog jeg har læst der omhandler bøger.. Måske har jeg misset en masse gode af slagsen? Anyway, jeg vil i hvert fald rigtig gerne læse den her, for den var nemlig allerede på ønskelisten 😉

 20. Det må klart være “Belladonna dokumnett”. Det var den bog som fik kickstartet min bog-mani!

 21. Følger begge steder nu og På kanten af evigheden jeg er i gang med nu er ihvertfald fantastisk

 22. The Book Theif tror jeg. Jeg vil rigtig gerne læse The Shadow of the Wind 🙂
  Jeg følger dig på både Bloglovin og Instagram 😉

  • Deltager via bloglovin, kan dog ikke lige komme på en bog om bøger, som jeg har læst for nyligt (:

  • Den ville jeg gerne vinde 🙂
   min bedste mog om bøger er “Den uendelige historie” Fyldt med fantasi og kærlighed til bøger.. elsker den
   Jeg følger dig både på Bloglovin og Facebook.

  • Den handler ikke om bøger, men har rigtig mange gode forslag til bøger og handler meget om bøger 🙂 “læserne i broken wheel anbefaler” super sød bog 🙂

  • Jeg har nok stadig en teenager gemt i maven, for jeg elsker stadig Twilight bøgerne 😉
   Dog er det begrænset hvor mange bøger jeg rent faktisk har læst 🙂

  • Ej, jeg vil så gerne eje denne bog! Den lyder virkeligt bare helt vidunderlig!

   Hvad angår en bog om bøger, så er jeg ret vild med ‘Vindens Skygge’ af Carlos Ruiz Zafón. Den indeholder i hvert fald en masse bogkærlighed, og det er simpelthen sådan en skøn fortælling! Derudover er ‘Mr. Penumbra’s 24-Hour Bookstore’ vist også et must read for bogelskere (:

   (Følger bloggen på Bloglovin)

   celine-hein@hotmail.com

  • Jeg vil gerne vinde denne 😀 Jeg har ikke rigtig læst nogle bøger om bøger. Udover Weird Things Customers Say in Bookshops, hvis de tæller? 🙂 De er så også bare hylende morsomme!

  • Jeg læser flest fagbøger, men kunne virkelig godt bruge at læse flere rigtige bøger. Min favorit ligger mange år tilbage og jeg kan ikke helt huske titlen, men det var noget med sol. Solskinstimer eller år måske. Den ramte mig lige i hjertet, da den handlede om en ung pige, hvis mor gennemgik kræft, behandling og død. Min egen mor var bange for dette præcis den tid jeg læste bogen. Det gav en forståelse for hendes frygt og heldigvis var der ikke noget.

   Kh.
   Anne-Marie

  • Jeg læser slet ikke nok bøger om bøger, synes jeg, så sikke en fin mulighed for at få fingrene i netop den type bog!
   Jeg følger forresten på Bloglovin’.

  • En af de bedste bøger jeg har læst for nyligt, er bogen ‘Den kærlighed som sætter fri’.
   Jeg vil rigtig gerne vinde den her 🙂

  • Jamen jeg følger dig både på Twitter, Facebook, Instagram og Bloglovin’ 🙂 The Night Bookmobile af Niffenegger og The Book Thief af Zusak er fantastiske bøger om bøger.

  • Er lige nu igang med at læse “sandheden om Harry Quebert”, som er rigtig go’.

  • Jeg ELSKER Harry Potter bøgerne og har læst dem så mange gange efterhånden. Kan ikke læse dem for mange gange 🙂

  • Jeg er meget vild med Niceville og fortryder næsten at jeg har læst den, for den er så god at jeg godt kunne tænke mig at læse den for første gang igen 🙂

  • Jeg harvist kun læst én bog om bøger, nemlig Hr. Penumbras døgnåbne bogbutik, og den knuselskede jeg ikke engang. Dog har jeg Bogtyven som to-be-read, og jeg regner med, at den skal læses i april 🙂

  • Det er for få bøger jeg har læst der handler om bøger.. Men Læserne i Brooken wheel Anbefaler er da en af dem.. Var nok bare mest imponeret over hvor mange bogtitler der er med i den bog..

   nesrual@gmail.com

  • Jeg har ikke rigtig gjort mig i at læse bøger om bøger, men jeg vil da glæde mig til at læse denne 🙂

   Jeg følger med begge steder 🙂

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *