Nyt i reolen #35

#35Så nærmere vi os slutningen af marts, og det må derfor være på tide for mig at vise, hvilke nye bøger jeg har tilføjet til mine hylder i løbet af den forgangne måned. Marts har været fantastisk bogmæssigt, hvilket både skyldes, at jeg har læst en masse skønne bøger, og at jeg har tilføjet en masse skønne bøger til min samling.

Jeg har valgt, at min bogkøbsnedsættelse havde brug for en lille pause. Eller også havde jeg bare meget lyst til at købe lidt nye bøger – og det skal der jo også være plads til. Især når måneden f.eks. har budt på en genbrugstur til to af mine absolutte yndlingsgenbruger, hvor jeg altid finder en god stak bøger, der skal med mig hjem. Og denne gang var ingen undtagelse. Specielt ikke fordi den ene af disse genbruger bugnede med fantastiske og ikke mindst meget billige børnebøger, og hvis der er noget, jeg ikke kan stå for, så er det billige børnebøger!

Min bogsamling er derfor også vokset med hele 18 bøger i denne måned; et tal jeg ikke helt havde regnet med var så højt, men når det er sagt, så er jeg uendelig glad for dem alle, og fortryder ikke det mindste. Desuden glæder jeg mig virkelig meget til at læse alle de bøger, som jeg endnu ikke er nået til.

I marts har nedenstående bøger fundet hjem til mig.

 • Brødrene Grimms Eventyr i udvalg ved Niels Birger Warnberg.
 • Mathilda af Roald Dahl.
 • Mødet af Anna Todd. Anmeldt her.
 • Den som tøver af Astrid Heise-Fjeldgren. Anmeldereksemplar fra Gyldendal.
 • Heksens ansigt af Dennis Jürgensen.
 • Historien om A.J. Fikreys liv af Gabrielle Zevin. Anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof. Anmeldt her. Mulighed for at vinde den her.
 • Mumifar og havet af Tove Jansson.
 • The Distance Between Us af Kasie West. Anmeldt her.
 • Pivot Point af Kasie West. Anmeldt her.
 • Split Second af Kasie West.
 • Kære Nicolai af Sine Simonsen. Anmeldereksemplar fra Mellemgaard. Anmeldt her.
 • Mørkeleg af Dennis Jürgensen
 • Revolution af Louise Haiberg. Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Vandets vogter af Emmi Itäranta. Anmeldereksemplar fra Turbine.
 • Joyland af Stephen King. Anmeldereksemplar fra Gucca.dk.
 • Lemuren der gik i søvne af Courtney Dicmas. Anmeldereksemplar fra Turbine. Anmeldt her.
 • De pokkers kaniner af Ciara Flood. Anmeldereksemplar fra Turbine.

Har marts måned bragt skønne bøger jeres vej?

12 thoughts on “Nyt i reolen #35

 1. Åh, mumi-bøgerne! <3 Har du læst de andre i serien? Jeg ELSKER dem så højt. Det er børnebøger med enorm substans.

  Og 'Fikry' er jo bare fantastisk. En sand lykkebog for bogelskere – og det samme med 'Mathilda', omend den er for de yngre, synes jeg altid, jeg kan relatere til den alligevel.

  1. Nej, desværre ikke. Jeg håber dog på snart at få det gjort, da jeg virkelig glæder mig. Jeg håber meget på enten at få eller købe de samlede udgaver en dag, men da denne stod foran mig til en virkelig god pris, måtte den altså bare med hjem 🙂

   Åh, ja. Den er virkelig fantastisk. Faktisk er det som om, den bliver mere og mere fantastisk jo mere tid, der går efter min læsning af den – den har i hvert fald gjort indtryk på mig. Mathilda har jeg vidst heller aldrig fået læst (ja, der er nogle mærkelige huller i min børnebogslæsning), men den står uden tvivl som en af de næste bøger på min læseliste. Jeg har simpelthen hørt så meget godt om den! 🙂

 2. Hvor er der mange fine bøger 🙂 Jeg har selv fået Mødet af Anna Todd og Revolution af Louise Haiberg, som jeg glæder mig til at opleve.

  1. Jeg glæder mig så meget til at høre, hvad du synes om “Mødet”, som jeg egentlig er ret sikker på, du vil finde god. Jeg var i hvert fald selv meget begejstret, og synes virkelig godt, du kan glæde dig 🙂

 3. Sikke dog en stor stak bøger, Simone! Jeg glæder mig rigtig meget til at læse Historien om A.J. Fikreys liv, der allerede står, stortikkende på min bogreol.

  1. Ja, den var også noget større end forventet. Men sådan er det jo bare nogen gange 🙂

   Det forstår jeg godt. Jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes om den, når du en dag får den læst – hvilket jeg dog håber på bliver snart. Jeg har sådan en stor lyst til, at alle skal læse den 🙂

 4. Revolution har jeg også fået 🙂 Den er virkelig god! Har du læst den endnu?

  Pivot Point skal jeg have fingrene i på et tidspunkt. Vil vildt gerne læse den

  1. Det tror jeg gerne. Jeg har læst halvdelen af den, og nyder den virkelig meget – jeg gemmer dog også lidt på den 😉

   Pivot Point er altså virkelig også god! Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den 🙂

 5. Jeg er spændt på at høre, hvad du synes om Joyland. Jeg var ret vild med den – den er ret underspillet og stilfærdig i forhold til, at det er en Stephen King-roman, men jeg kunne godt lide den rolige og simple historie.

  Marts måned har bragt mange gode bøger til mine bogreol – dels pga. min fødselsdag, dels pga. egne indkøb og så faldt der såmænd også en håndfuld brugte bøger ned i ‘turbanen’ i denne måned 🙂

  1. Jeg er også spændt på at læse den. Jeg er jo endnu ikke så velbevandret udi King, men den lyder ret spændende 🙂

   Åh, det lyder virkelig også som om, du har haft en god bogmåned 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *