#OffCampusDK

#OffCampusDKKender I det med, at I støder på bøger, som I bare må læse, men af en eller anden grund ikke rigtig får det gjort? Det gør jeg uden tvivl, og det er jeg også sikker på, at Irene gør. Vi har i hvert fald flere gange snakket om, at vi virkelig godt kunne tænke os at få læst Off-Campus-serien af Elle Kennedy, men alligevel har ingen af os endnu fået det gjort. Og det er på trods af, at vi har læst op til flere meget positive anmeldelser af bøgerne i serien.

De to første bøger i serien blev i efteråret udgivet på dansk som e-bøger, og der var derfor slet ikke nogen undskyldninger for ikke at læse dem længere. Men alligevel nåede ingen af os til dem, så da vi så, at de i fredags blev udgivet på dansk i paperback, så tænkte vi straks, at det da kun kunne betyde én ting. Nemlig at det helt sikkert var på tide for os at dykke ned i dem – og vi skulle selvfølgelig gøre det sammen. Så var vi jo sikre på, at vi ikke bare udskød læsningen endnu engang.

Vi har derfor valgt at afholde en readalong med de to første bøger, som hedder hhv. Aftalt spil og Lagt på is, og vi vil selvfølgelig meget gerne have jer med. Læsning bliver jo altid endnu sjovere, når man kan få lov til at dele den med andre, og det er netop det denne readalong giver mulighed for. Vi vil nemlig dele vores læsning løbende på de sociale medier under #OffCampusDK, og vi håber meget på, at I også har lyst til dette.

Vi har valgt at splitte readalongen op i to dele, således at vi læser Aftalt spil fra 1. marts til 14. marts og Lagt på is fra 15. marts til 29. marts. Datoerne er dog selvfølgelig ikke fuldstændig faste; hvis man læser den første bog færdig før tid, og slet ikke kan vente med at gå i gang med den næste, så skal man selvfølgelig ikke afholde sig fra dette. Det er desuden også muligt kun at vælge at deltage i readalongen for én af bøgerne. I det hele taget er det en meget afslappet readalong, som bare går ud på at få læst og have det sjovt.

Kender I ikke bøgerne, så smut ind og læs om dem her.

Regner I med at deltage i readalongen?

One thought on “#OffCampusDK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *