Nyt i reolen #69: Bogforum

Ingen bogmesse uden at komme hjem med lidt nyt til hylderne. Det er jo næsten obligatorisk, når man er omgivet af så mange bøger. Jeg fik dog slet ikke købt så meget med hjem, som jeg egentlig havde forventet, jeg ville. Først og fremmest var der bare ikke så meget tid til at lede efter gode tilbud, og samtidig synes jeg ikke helt, at de tilbud, jeg stødte på, var gode nok. Men jeg endte alligevel med at få en god stak bøger med hjem, og jeg er virkelig glad for dem, jeg fik købt.

Før messen havde Arnold Busck sendt mig en billet og et brev om, at jeg kunne komme forbi deres stand og afhente en lille goodiebag. Samtidig havde Politikens Forlag også sendt en mail om, at jeg skulle være velkommen til at komme forbi og få en lille julegave hos dem. Og nu jeg havde muligheden, så svingede jeg selvfølgelig ind forbi begge stande. Jeg havde forventet, at det måske bare var én enkelt bog og lidt godter fra hver, men det viste sig, at de begge virkelig havde valgt at forkæle.

Af Arnold Busck fik jeg først og fremmest et fint og robust stofnet, som ligner deres klassiske poser. I nettet befandt sig et Chri Chri magasin, to blyanter, Bezzerwizzer: Kogekunst, en lækker plade chokalade (som blev fortæret allerede lørdag aften), et bogmærke og en pakke af de fineste klistermærker fra Grand Stories Design samt tre bøger. Eller to bøger og én notesbog. Nettet indeholdte nemlig “Min notesbog” fra Politikens Forlag, “9. november” af Colleen Hoover og “På Bornholm må man græde overalt” af Martha Flyvholm Tode.

Fra Politikens Forlag fik jeg også et rigtig godt stofnet. Dette indeholdte “Konfekt” af Annemette Voss, som jeg er sikker på, kommer til at give en masse god inspiration til jul. Desuden befandt der sig også “Min geniale veninde” af Elena Ferrante, “Ting jeg gjorde – kalender 2018” og en fin lille pakke med otte sanghæfter med julens sange. Jeg fik faktisk også et fantastisk fint stofnet fra Plusbog, som indeholdte lidt reklamemateriale, bogmærker, en farveblyant fra Staedtler og en slikkepind (som også allerede er væk).

Udover de goodiebags jeg fik, så var Amalie fra Alvilda også så sød at spørge, om der var noget fra deres stand, de kunne tilbyde mig. Et spørgsmål der selvfølgelig var velkomment, men også lidt svært lige hurtigt at svare på. De har jo så meget godt, og jeg ville jo heller ikke være grådig. Slet ikke når jeg på ingen måde havde forventet det. Jeg endte dog med at få “Udstillet” af Nicole Boyle Rødtnes med derfra, og det er jeg virkelig glad for. Siden Nicole skrev om den første gang, har jeg nemlig glædet mig til at læse den. Den lyder nemlig virkelig interessant. Derudover delte HarperCollins Nordic gratis børnebøger ud, da vi stod i kø til Adam Silvera, og på den måde fik jeg “Alt om delfiner” med hjem. Det er ikke en bog, jeg selv ville havde købt. Men det er en fin lille tilføjelse til Tims bibliotek.

Ydermere købte jeg også tre bøger med hjem fra Bogforum. Disse blev købt hos Tellerup, og var henholdsvis “De hængte mænds hus”, “Mirakler udføres” og “Måske” af Dennis Jürgensen. Hvis du har fulgt med på bloggen lidt tid, så ved du, at jeg samler på Jürgensens forfatterskab, og drømmer om en dag at eje alle hans bøger. Og jeg er da også godt på vej! Men disse tre manglede altså, og samtidig havde Tellerup dem til 50 kr. stk., hvilket var så billigt, at jeg slet ikke skulle tænke over, om de skulle med hjem. Jeg skulle faktisk kun lige ringe hjem for at spørge, om der var nogle af de andre, der også var der, som vi manglede. 😉 Desuden passede det perfekt med, at jeg faktisk nærmest lige havde kigget på bøgerne på deres hjemmeside. Det gik nemlig op for mig, da jeg fik “Relief” hjem i september, at de ældre Jürgensen titler, som endnu ikke er udgået fra forlaget, nok snart gør det. Og derfor regner jeg med, at jeg skal havde købt de sidste af disse i løbet af de næste par måneder.

Fik du nogen gode bøger med hjem fra Bogforum?

5 thoughts on “Nyt i reolen #69: Bogforum

    1. Ja, jeg har en liste, jeg opdaterer med, hvad jeg køber og mangler af hans forfatterskab. Så hvis jeg ikke har misset nogen udgivelser, da jeg i sin tid lavede listen, så burde det kun være følgende, jeg mangler:

     – Benny og Brian #1: Benny og Brian med ketchup og sennep
     – Flyskræk
     – Ikke en fjer bedre
     – Hviskende lig
     – Jeg – en nørd
     – Jord i hovedet
     – Marcherende myrer
     – Midnatstimen
     – Overlevelseshæfte
     – Sorte Ragn rider igen

     – De blodrøde julemænd
     – LIFESUPPLY (Special Edition)

     Jeg er altså nede på 10 + 2 (de sidste to ting er bare bonus) og dermed ret tæt på mål. En del af dem jeg mangler, er dog udgået fra forlaget, så de tager nok lidt længere tid at støve op. Men det skal nok lykkes en eller anden dag (udover LIFESUPPLY som nok ikke rigtig kommer til at ske :P) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *