The End of the Year Book Tag

Jeg stødte på dette tag henne hos Ariel Bissett, og selvom det godt nok er fra september, så synes jeg stadig, det kan gå an. Vi har jo stadig lidt over én måned tilbage af året, og derfor er det vel smart lige at reflektere lidt over den sidste læsning, der kan nås i år. Og samtidig også kigge en smule frem til læsningen i det kommende år. Uanset hvad synes jeg i hvert fald, det var et for hyggeligt tag til ikke selv at besvare det.

1. Are there any books you started this year that you need to finish?
Åh, hvor skal jeg begynde? Jeg er så bagud med min læsning i øjeblikket. Mit læsehumør og overskud skifter nemlig hele tiden, og derfor har jeg efterhånden en helt god stak bøger, som jeg er begyndt på, men aldrig har fået læst færdigt. Men nogle af dem som jeg uden tvivl skal være færdig med, før årets udgang er henholdsvis “Ursiderne” af Nanna Foss, “Marcherende myrer” af Dennis Jürgensen, “Akkanas gåde” af Boris Hansen og “Den dag jeg glemmer” af Adam Silvera.

2. Do you have an wintery (jeg retter det lige fra autumnal, så det passer lidt bedre til tidspunktet) book to transition into the end of the year?
Ja, det har jeg. Jeg har nemlig “Winter Magic” af Abi Elphinstone, som jeg sådan glæder mig til at tilbringe kolde vinterdage i selskab med. Jeg tror nemlig, den kommer til at være helt perfekt. Jeg regner dog ikke med, jeg kommer til at læse hele samlingen – i hvert fald ikke ud i et stræk. Jeg vil meget hellere bare nyde en historie hist og her.

3. Is there a new release you’re still waiting for?
Der er faktisk stadig to. Først og fremmest er der “Løgnenes palads” af Erin Watt, for selvom “Askeprinsen” først er udkommet i dag, og jeg derfor heller ikke har nået at læse den endnu, så skal jeg helt klart læse videre i serien. Og mon ikke det bliver perfekt at kunne gå direkte fra “Askeprinsen” til “Løgnenes palads” af Erin Watt? Det tænker jeg i hvert fald. Derudover glæder jeg mig dog også helt vildt til udgivelsen af “En fremmed i huset” af Shari Lapena, som kun kan blive en mega fed læseoplevelse.

4. What are three books you want to read before the end of the year?
Udover dem jeg ikke har fået læst færdig, så må det være “Skildpadder hele vejen ned” af John Green, “Kludedukken” af Daniel Cole og “Udstillet” af Nicole Boyle Rødtnes. Jeg er nemlig kommet lidt bagud med anmeldereksemplarer igen, så jeg vil gerne nå et godt stykke igennem den bunke, jeg har liggende inden det nye år. Og disse tre tror jeg vil være ret hurtigt læst, så dermed også ret gode at starte med.

5. Is there a book you think could still shock you and become your favourite book of the year?
Det tror jeg måske godt “Skildpadder hele vejen ned” af John Green kunne. Måske ikke min ultimative yndlingsbog i løbet af året – men i hvert fald på listen over yndlingsbøger. Den har jo fået virkelig meget ros, og samtidig bliver den kaldt for en ægte Green bog, hvilket har sat mine forventninger til den ret højt. Men jeg tror nu også på, jeg kommer til at forelske mig ret meget i den.

6. Have you already started making reading plans for 2018?
Nej, ikke rigtig. Jeg tror dog heller ikke, jeg kommer til det. Selvfølgelig er der nogle bøger, som jeg rigtig gerne vil nå igennem. Men de er ikke som sådan et mål for mig, og måske når jeg dem heller ikke i løbet af 2018. Dog skal jeg altså nå at få læst noget mere af Astrid Lindgren, og så vil jeg også gerne få catchet up på nogle af de bøger, jeg har sat på ‘on-hold’ i løbet af de sidste par år. Det er nemlig bøger, som jeg virkelig gerne vil læse videre i, men som bare altid bliver overskygget af andre. I den sammenhæng vil jeg altså også videre i Colleen Hoovers forfatterskab! Ideelt set har jeg læst alle hendes bøger, når vi når udgangen af 2018, men det når jeg nok ikke. 😉

Mon Rikke, Nikoline og Sabrina også kunne have lyst til at fortælle lidt om deres læseplaner for resten af året? 🙂

Har du en bestemt bog, som du gerne vil nå at læse i år?

2 thoughts on “The End of the Year Book Tag

  1. Sikke et fint tag!
    Jeg kan slet ikke forstå, at året næsten er omme allerede og at der stadigvæk er SÅ mange bøger, jeg gerne vil have læst …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *