Da turen gik til Bogforum 2017 #2

I dag kommer andet og sidste indlæg om min oplevelse på årets Bogforum. Indlægget er delt op i to, da det simpelthen blev alt for langt til ét enkelt indlæg. Desuden kommer der også et selvstændigt indlæg senere på ugen, hvor jeg viser de bøger frem, jeg fik med hjem fra messen. Jeg havde forresten presseadgang til messen, og dette indlæg er derfor en form for reklame.

Omkring kl. 14.50 bevægede jeg mig over til Tellerups stand, hvor Jürgensen snart skulle signere. Hvilket var dagens vigtigste punkt for mig. For selvom rigtig mange vidst tror det, så havde jeg aldrig mødt ham før. Det var derfor en kæmpe oplevelse. Også selvom det egentlig først gik sådan rigtig op for mig, efter han havde signeret mine bøger – her begyndte mine hænder nemlig at ryste. 😉 Desværre fik jeg ikke et billede med ham, da der ikke lige var nogen, jeg kendte til at tage det. Men det må være en anden gang. Lige nu lever jeg alligevel højt på, at jeg rent faktisk har snakket med ham. Da signeringen var overstået, gik jeg ud for at finde Michelle, og vi gik i fællesskab over mod Gyldendal, hvor Adam Silvera skulle på scenen kl. 15.30. Dette var det eneste oplæg, jeg nåede at høre på messen – og jeg er glad for, jeg valgte lige netop dette. Det var nemlig virkelig godt, og Silvera virkede mindst lige så sød og sympatisk i virkeligheden, som jeg havde forventet, han ville være. Da oplægget var færdigt, var det selvfølgelig tid til signering. Køen hertil var mega lang, og det tog ret lang tid at komme igennem den. Silvera var nemlig så sød at tage sig tid til at snakke lidt med alle. Heldigvis var vi nogenlunde forrest i køen, og det passede med, at vi lige kunne få hilst på et par andre bogbloggere, mens vi ventede. Da det blev vores tur, fik vi da nærmest også fortalt, hvad han havde lavet, siden han ankom til Danmark dagen før, hvilket var vildt hyggeligt. Ydermere fik vi alle tre (vi stødte på Louise i køen) signeret hver vores bog.

Herefter var det desværre allerede ved at være tid til at vende næsen hjemad. Vi nåede dog lige kort forbi Politikens Forlag igen, hvor Michelle fik hendes goodiebag, og vi fik snakket lidt med en af mine andre kontakpersoner. Desuden ville vi gerne havde været forbi Nicole Boyle Rødtnes reception hos Alvilda, men der var så mange mennesker, at vi desværre ikke kunne nå at hilse på hende. I stedet fik jeg lige kort hilst på Katja, og derefter var Bogforum slut for os for denne gang. Og heldigvis gik hjemturen noget bedre end turen derhen – på trods af en rimelig vippende færge.

Alt i alt synes jeg uden tvivl, at det var al rejsetiden værd. Dog er jeg glad for, vi hyggede os i bilen, for ellers tror jeg ikke helt, jeg ville havde haft det på samme måde. Vi havde nemlig så kort tid derover, at vi desværre slet ikke kunne nå alt det, som vi gerne ville. Messen levede dog i store træk rigtig godt op til mine forventninger, og jeg glæder mig allerede meget til forhåbentlig at vende tilbage næste år – hvor jeg meget gerne vil afsted hele weekenden. Bogforum kræver nemlig næsten, at man mindst tager afsted to af dagene, så man kan tage det hele lidt mere afslappende. Desuden tror jeg, det er helt perfekt at være der om fredagen. Der skulle nemlig ikke være helt så mange mennesker, og samtidig er de gode tilbud på bøger endnu ikke blevet udsolgt. Og så kræver det i det hele taget bare lidt tid lige at finde ud af, hvordan standene egentlig er stillet op i forhold til hinanden. Jeg er dog også meget interesseret i at se, hvordan Børnebogsforum kommer til at udvikle sig. Hallerne hvor det befandt sig var nemlig enormt hyggelig, og noget mere rolig end resten af messen. Desuden virkede der til at være en masse gode legesteder for børnene, og samtidig også ret gode tilbud på børnebøger.

Mange tak for en hyggelig oplevelse, Bogforum! Jeg håber, vi ses igen næste år. 🙂

4 thoughts on “Da turen gik til Bogforum 2017 #2

  1. Du fik da oplevet en del i løbet af den ene dag du var med!
    Håber du er med næste år og måske kan komme afsted i mere end en dag 😀

  2. Lyder som om du havde en rigtig god dag 🙂 og dit møde med Dennis Jürgensen lyder som mit første møde med Josefine Ottesen, total starstruck og mundlam 😉 de sidste par år har standende stået de samme steder, hvert år, så når man har været på Bogforum et par gange, begynder man at få en fornemmelse af, hvor tingene er 🙂 men man kunne godt bruge et kort en gang imellem 😉 Håber du kommer til næste år, kunne være hyggeligt lige at mødes 🙂

    1. Det havde jeg uden tvivl, og jeg er så glad for, jeg endelig fik oplevet bare lidt af magien. Jeg håber dog virkelig også på at kunne komme med næste år – og ja, det kunne være helt vildt hyggeligt at mødes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *