Nyt i reolen #63: Juni

Jeg bliver gang på gang overrasket over, hvor mange skønne bøger jeg tilføjer til min samling i løbet af en måned. Og juni var bestemt ingen undtagelse. Denne gang var de fleste af tilføjelserne overraskelser, hvilket jo altid er virkelig hyggeligt. Jeg nyder i hvert fald, at der er så mange søde mennesker, der gerne vil forkæle mig med bøger.

Denne stak er ret blandet. Først og fremmest er der to barselsgaver, som jeg er virkelig glad for – også selvom den ene teknisk set ikke er til mig. Af min svigermor fik jeg “Hvor lagde jeg babyen” af Julie Lahme, som jeg virkelig glæder mig til at genlæse. For mon ikke jeg kan relatere endnu bedre til den nu, hvor jeg selv er mor? Min fars chef gav ham lidt penge til at købe en buket blomster til os. Men eftersom min far kender os ret godt, så tænkte han, at vi nok ville få større glæde af noget andet. Hvilket han havde helt ret i. Derfor blev pengene hurtigt omsat til “Mimbo Jimbos store kasse med bøger” af Jakob Martin Strid, som jeg er sikker på, vi kommer til at elske, når T er en smule større. Det er nemlig sådan nogle fine bøger.

Til Bogforum fik Rikke et par anmeldereksemplarer med hjem for mig. Desværre har jeg ikke fået set hende siden, og mine bøger har derfor hygget sig hjemme hos hende. I starten af juni modtog jeg dog en fin overraskelsespakke fra hende indeholdende både mine bøger, en pose slik og en pakke til T. Og således kom “Gennem sløret” af Nicole Boyle Rødtnes (fra Alvilda) og “For enden af din pegefinger” af Kristina Aamand (fra Carlsen) herhjem.

Lovebooks har desuden overrasket mig med en pakke i juni. Denne indeholdte “Det ender med os” af Colleen Hoover, som jeg straks kastede mig over. Ligeledes har Gyldendal sendt mig en overraskelsespakke indeholdende “Kvinden i kahyt nr. 10” af Ruth Ware (som jeg har glemt på billedet). Af Carlsen har jeg fået “Ravnenes hvisken #2” af Malene Sølvsten, som jeg slet ikke kan vente med at begynde på, så snart T giver mig lov til det.

Mads L. Brynnum skrev til mig i starten af juni, og spurgte om jeg mon havde lyst til at anmelde “Når en drage drager ud” af ham og Mads H. Johansen. Og jeg læste knapt pressemeddelelsen, før jeg takkede ja. For en rimbog omhandlende monstre? Hvordan kunne jeg sige nej til det? Jeg blev dog meget overrasket, da bogen dukkede op. Calibat mente nemlig, jeg skulle forkæles lidt ekstra. De havde derfor smidt hele otte andre bøger med i pakken. Jeg er ikke super interesseret i dem alle, selvom de dog nok skal blive læst på et tidspunkt. Til gengæld glæder jeg mig helt ekstremt meget til at kaste mig over både “Oprøret #1-2” af Jacob Oliver Krarup og “Roboys #1-3” af Emil Blichfeldt. Jeg har nemlig hørt enormt meget godt om begge serier. Desuden er det jo altid skønt med lidt flere børnebøger.

Hvilke bøger anskaffede du dig i juni?

4 thoughts on “Nyt i reolen #63: Juni

  1. Mimbo Jimbo-bøgerne ser så søde ud. Jeg har flere gange givet bøgerne i dåbsgave 🙂

    Jeg har ikke købt bøger i juni måned, men jeg satser på at købe en god stabel i slutningen af juli. Er begyndt at pønse på, hvad bogpakken skal indeholde 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    1. De er alt for cute, og jeg er simpelthen så glad for, vi valgte at købe dem. Nu bliver det bare spændende at se, hvad han siger til dem, når han bliver stor nok til rent faktisk at få noget ud af dem 😀

  2. Jeg har kun fået anskaffet mig en bog denne måned men jeg har også en lille udfordring i gang. Det var ondskabens høst af Robert Galbraith, den glæder jeg mig virkelig til at læse ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *