Nyt i reolen #56: Julegaver 2016

Juleaften 2016 var endnu engang en ret indbringende affære. Både hvad angår forskellige praktiske ting, men selvfølgelig også bogmæssigt. Jeg fik ikke helt så mange bøger, som jeg plejer, da jeg rent faktisk også havde andre ting på min ønskeseddel i år (såsom graviditetstøj da jeg efterhånden er vokset ud af en del af mit tøj ;)). Men det endte nu på en ret god stak alligevel. Især fordi jeg også fik lidt penge, som selvfølgelig hurtigt blev omsat til bøger.

Jeg får stort set altid bøger af min kæreste, og i år var selvfølgelig ingen undtagelse. Først og fremmest gav han mig “Mumitrolden: De tre sidste romaner” af Tove Jansson, hvilket er så fedt. Vi samler nemlig på denne udgave, og jeg har været lidt nervøs for, om den ville ende med at udgå, før jeg fik taget mig sammen til at få den købt. Desuden har jeg ikke rigtig haft lyst til at starte på bøgerne, før jeg havde dem alle. Min kæreste har egentlig truet mig med, at han ikke vil give mig flere Colleen Hoover bøger, før jeg får læst noget mere af hende. Alligevel kunne jeg åbne en pakke indeholdende både “Maybe Not” og “Hopeless” fra ham juleaften. Hvilket betyder at min samling af hendes bøger meget snart er komplet.

Af mine forældre fik jeg en bog, som stod ekstremt højt på min ønskeseddel. De gav mig nemlig den fantastiske illustrerede udgave af “Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer” af J. K. Rowling. Jeg har endnu ikke fået læst den første færdig, men jeg glæder mig meget til det, og endnu mere til at komme i gang med denne. For selvom jeg egentlig ikke er super vild med historien i denne bog (altså i forhold til de andre – jeg elsker den stadig!), så er jeg sikker på, at illustrationerne får mig til at holde endnu mere af den.

Min søster gav mig også en af de bøger, der stod aller øverst på min ønskeseddel. Af hende fik jeg nemlig “Fantastic Beasts and Where to Find Them: The Original Screenplay” af J. K. Rowling, som jeg er super glad for. Især fordi jeg forelskede mig fuldkommen i filmen, så det er så fedt at have den i min samling. Det er ikke en bog, jeg kommer til at læse lige foreløbig, da filmen stadig står så klart i min hukommelse. Men jeg glæder mig til at dykke ned i den om et par måneder, når jeg har fået filmen lidt mere på afstand.

Af min svigermor fik jeg to bøger. Først og fremmest gav hun mig også et eksemplar af den illusterede udgave af “Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer” af J. K. Rowling. Jeg havde dog selvfølgelig ikke behov for to af den samme bog, så jeg valgte at få pengene tilbage for denne, så jeg istedet kunne bestille en lille bogpakke hjem fra Saxo. Derudover gav hun mig dog også “Peter Plys på nye eventyr” af David Benedictus, som jeg var så begejstret for, at jeg kastede mig over den selv samme aften. Hvilket jeg er virkelig glad for! Den viste sig nemlig at være super skøn og have en rigtig god Plys-feel over sig, også selvom den er skrevet af en anden forfatter.

For de penge jeg fik for den byttede bog + de penge jeg fik i julegave købte jeg en lille stak bøger hjem. Det blev til fire bøger, som alle sammen stod på min ønskeseddel, men som jeg ikke fik i gave. Faktisk har jeg også allerede læst og nydt tre af dem, hvilket jeg er så glad for. Men lad os starte med den bog, jeg ikke har læst endnu. Dette er “Bogen om Baltimore-familien” af Joël Dicker, som jeg glæder mig helt vildt til at læse. Jeg elskede nemlig den første bog i serien, så det bliver skønt at vende tilbage. Desuden skriver Dicker helt fantastisk. Udover denne bog købte jeg “Ting, min søn skal vide om verden” af Fredrik Backman, “Hvis jeg var din pige” af Meredith Russo og “The Little Book of Hygge” af Meik Wiking.

Hvilke bøger fik I i julegave?

3 thoughts on “Nyt i reolen #56: Julegaver 2016

  1. Åh, fantastiske bøger! Jeg vil virkelig også gerne have fat i ‘Fantastic Beasts’-screenplayet (den er så smuk jo!) og bogen hygge. Sidstnævnte mest af alt fordi, det er så sjovt, at hygge er blevet et modefænomen.

    1. Åh, ja! Der er altså en grafiker, der virkelig har gjort sit job 😀

      Og ja, det er virkelig sjovt, at hygge er blevet et så stort fænomen. Det er jo noget, som er en integreret del af de flestes liv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *