Konkurrence #9: Vind signerede kærlighedsbøger af Pernille Vørs

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at det i dag er Valentinsdag. Det bliver i hvert fald fejret vidt omkring, og hvor er det altså bare hyggeligt. Vi gør ikke noget specielt ud af dagen herhjemme, men det betyder ikke, at jeg ikke synes, det er en rigtig fin dag. Det er jo altid skønt at fejre kærligheden. Og det er ligepræcis det, jeg vil gøre herinde i dag.

Til Bogbloggertræf var jeg nemlig så heldig at vinde en stak med Pernille Vørs’ erotiske trilogi (sponsoreret af Pernille Vørs). Jeg ejer dog allerede de to første bøger i serien, og tænkte derfor med det samme, at de ville være perfekt at udlodde herinde. Jeg har bare manglet en god anledning, men det må i dag da helt klart være. Det er jo helt perfekt at fejre en kærlighedsdag med kærlighedsbøger. Én person kan derfor være så heldig at vinde “Spillet om Sirenen” og “Magtens pris” af Pernille Vørs, og som en ekstra bonus er de selvfølgelig begge signeret af forfatteren.

For at vinde skal du lægge en kommentar til dette indlæg, hvori du fortæller, hvilken kærlighedsbog der er din yndlings. Derudover skal du skrive din mail, således at jeg kan komme i kontakt med vinderen. Konkurrencen slutter onsdag d. 1/3 kl. 13.00, hvorefter jeg hurtigst muligt vil udtrække en vinder.

Jeg håber, I har haft en rigtig god dag – uanset om I fejrer Valentinsdag eller ej.

24 thoughts on “Konkurrence #9: Vind signerede kærlighedsbøger af Pernille Vørs

 1. Jeg er helt og aldeles vil med PS I love you. Det er efter min mening en af de største kærlighedshistorier 🙂

 2. En god kærlighedsbog jeg har læst er: Colorado Drømme” af Jane Aamund.
  Pernille Vørs og erotic vil jeg gerne læse:-)
  Håber også du har haft en god dag her på Valentinsdag!

 3. Sidste år læste jeg en super sød og romantisk bog om kærlighed og BØGER – så bliver det jo næsten ikke ret meget bedre. Romanen hedder Historien om A.J. Fikrys liv. Den handler om en boghandler, der i en ung alder bliver enke. Han forelsker sig i en sød forlagskvinde. Men det bliver ikke nogen let tilværelse der venter. Den har mange referencer til litteratur, så det kunne jeg selvfølgelig godt lide.
  Både min datter og jeg har også været vilde med en kærlighedsfortælling (YA) som En flænge i himlen af John Green.
  Mandelen af Nedjma har også gjort et stor indtryk på mig. Den handler om en muslimsk kvinde og hendes lange, lange vej til at finde lykke og kærlighed.

 4. Uhh – den bedste kærlighedsbog – du forlanger for meget for der er for mange – jeg er vild med Anna og det franske kys fordi den er uskyldig og minder mig om ungdommens liv – men Forbandede kærlighed ramte mig helt enormt fordi den er så dyb – og jeg elsker Campus serien fordi den puster til drømme og fantasi ! Hi hi !

  Marielouiseroenning@gmail.com

  1. Hahaha, total pinlig fejl: det er selvfølgelig Stolthed og ForDOM – ikke fordomME (ak, da jeg læste den for første gang for nok 15år siden, troede jeg den hed fordomme i flertal, og det er altså svært at vænne sig af med, åbenbart :D)

   OG min mailadresse er: carina.vinther@hotmail.com

 5. Min yndlings kærlighedsbog er nok ‘Anna og det franske kys’ af Stephanie Perkins. – men jeg ser også frem til at skulle læse ‘A Little Something Different’ af Sandy Hall.

 6. Helt sikkert ALT ELLER INTET af Nicola Yoon. At rejse fra sit sikre hjem for at opleve verden af kærlighed til den søde fyr, men ikke mindst livet. For mig er de bedste kærlighedshistorier, de historier hvor hovedrollen finder kærligheden til sig selv, livet og verden!
  Hvis jeg skulle vælge en lidt mere klassiker skulle det være EFTER DIG, for mig slår den alle rekorder i ærlighed, troværdighed og ægte kærlighed! Igen en fortælling der ikke kun omhandler romantisk kærlighed, men også kærlighed til sig selv, sin familie og livet!

  samanthabraendernielsen@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *