#TBRTakedown 5.0: Wrap-Up

Jeg fik overhovedet ikke læst under #TBRTakedown. Faktisk tror jeg slet ikke, jeg åbnede en bog. I hvert fald ikke en, der ikke var studierelateret faglitteratur. Hvilket jo ikke helt tæller, selvom de desværre er vigtigst. Jeg ville dog have min læsning op at køre igen, så jeg valgte, at jeg da bare prøvede ugen efter igen. Og her lykkedes det rent faktisk at få læst. Og endda mere end jeg overhovedet havde forventet, jeg ville. Jeg lader derfor bare som om, at det var i sidste uge, at #TBRTakedown kørte, og det er derfor den, I får en kort wrap-up af.

Jeg nåede at få læst hele fire bøger i løbet af ugen, hvilket jeg er så glad for. Godt nok var jeg allerede godt inde i to af dem, men jeg fik læst dem færdig, og det betyder også noget. Desuden kom jeg lidt videre i en femte bog, som også bare havde stået og ventet på, jeg kom tilbage til den. I løbet af ugen fik jeg derfor læst hele 961 sider.

Jeg klarede endvidere også tre ud af de fem udfordringer. Se hvilke udfordringer jeg klarede, samt med hvilke bøger herunder:

  1. Most recent book haul: “Mareridt og myrekryb #2” af Nick Clausen.
  2. Catch up on a series: “Sjælens pris” af Haidi Wigger Klaris.
  3. Out of comfort zone: “Før jeg forsvinder” af Paul Kalanithi.

Derudover fik jeg dog også læst “Skrøbelige skønhed” af Amy Harmon samt lidt af “Bag kulisserne på: Fantastiske skabninger og hvor de findes” af Ian Nathan. Så alt i alt var readathonet altså ret meget en succes – også selvom jeg godt nok udskød det en uge.

Deltog I? Og hvis I gjorde, hvordan gik det så?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *