Konkurrence #4: “Terra Nova #1-2”

Konkurrence #4Glædelig Valentinsdag kære læsere! <3

Jeg håber, I har en rigtig god dag, uanset om I bruger den på at fejre kærligheden eller ikke. Herhjemme er det ikke rigtig en dag, vi fejrer, så dagen er mest af alt blevet brugt på praktiske ting. Jeg skal f.eks. læse lektier til i morgen, så snart jeg har trykket udgiv på dette indlæg.

I morges vågnede jeg dog til det dejligste solskin, som et øjeblik fik det hele til at føles som forår, og farvede mit hjerte en smule lyserødt, samtidig med det fik et par sommerfugle til at genopstå i min mave. Jeg lagde derfor også noget nær verdens mest cheesy billede op på Instagram, som I kan se lige her. Det er jo alligevel meget fin med sådan en dag, hvor man husker lidt ekstra på kærligheden og hinanden. Mit gode humør gav mig dog også en spontan idé om, at i dag jo netop ville være en helt perfekt dag til at starte en ny konkurrence på bloggen; jeg har nemlig i noget tid haft en i støbeskeen, som bare har ventet på den perfekte anledning.

Præmien denne gang er lidt speciel. Den er nemlig blevet udvalgt på baggrund af, at jeg på et tidspunkt prøvede at læse Den som tøver af Astrid Heise-Fjeldgren, men desværre ret hurtigt måtte opgive. Det var nemlig virkelig ikke en bog for mig. Jeg udlodder derfor en lidt brugt udgave af Den som tøver og et helt nyt eksemplar af Den som svigter. Bøgerne er begge sendt til anmeldelse hos mig af Gyldendal, og det er derfor dem, som sponsorerer denne konkurrence. Jeg er virkelig taknemmelig for, jeg har fået begge bøger tilsendt; men jeg er sikker på, de vil vække mere glæde et andet sted.

For at deltage i konkurrencen skal du smide en kommentar herunder, hvori du fortæller, om du gerne vil vinde begge bøger, eller kun den ene (og hvilken du så gerne vil vinde). Desuden skal du huske at skrive din mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Konkurrencen løber til d. 28/2 kl. 13.00, hvorefter jeg hurtigst muligt vil trække én (eller to – afhængig af om vinderen vil vinde begge bøger eller kun én af dem) vindere.

Held og lykke!

36 thoughts on “Konkurrence #4: “Terra Nova #1-2”

 1. Jeg vil rigtig gerne vinde begge bøger. Forsiden på ‘Den som tøver’ har altid fascineret mig, men jeg er aldrig nået så langt som til at få fat i den. Happy Valentines dag. VI fejrer den heller ikke hjemme hos os. Jeg har i stedet været i kirke med min datter i forbindelse med konfirmationsforberedelse og nu skriver jeg på min nye historie. Min email-adresse er kontakt@haidiwiggerklaris.dk. Kh Haidi Klaris

 2. God valentines dag. Jeg vil gerne vinde begge bøger. Jeg har længe gerne villet læse serien men er aldrig kommet i gang.

 3. Jeg vil rigtig gerne vinde begge bøger, da jeg synes de lyder vildt spændende, og har kigget efter dem i noget tid 😀
  Dagen i dag har budt på familiefødselsdag da min kæreste fylder år ^^

 4. Glædelig valentines dag! <3

  Jeg vil gerne vinde begge bøger! 😀 Når man nu er single her på valentines dag, så ville det da pynte lidt at vinde en ny bog til samlingen! 😀

 5. Jeg håber at du har haft en god valentines dag

  Jeg vil gerne vinde begge bøger, da jeg længe har haft lyst til at læse serien. Så jeg krydser finger for at jeg bliver den heldige vinder 😀

 6. Forsiderne har bestemt vækket min interesse og jeg endnu tilgode at opgive en bog. Så tager det som en opfordring 🙂 Vil meget gerne vinde begge bøger og glædelig valentins dag

 7. Åh vil gerne vinde begge to, hvis jeg skulle være så heldig. Vi har brugt dagen på at spille et nyt kortspil, vaske tøj og rydde op ?

 8. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde begge bøger.
  Vi plejer hellere ikke og fejre valentines dag herhjemme. Familien synes det er opreklameret.
  Men nu hvor jeg har fundet en kæreste, skal det da fejres lidt. Så dagen idag er stået på afslapning og hygge med dem jeg holder allermest af, nemlig familien.
  Seævfølgelig skulle der også være lidt tid til at læse. Det må man endelig ikke glemme.
  Jeg kan kontaktes på Kaliso2000@gmail.com
  Kan du skrive i bøgerne hvis jeg er så heldig og vinde dem? Det ville være så fedt!
  Hilsen Katrine.

 9. Jeg håber og krydserfingre for at jeg vinder begge bøger,
  Da di begge ser mega gode ud.

  Et forsinket glædig Valentinsdag (hober du hade en dag fylt med kærlighed)

  Maile: astajassa@gmail.com

 10. Jeg ville gerne vinde begge bøger 🙂 Jeg har ikke læst nogen af dem, men synes de ser spændende ud!

 11. Nøøj hvor kunne det være fedt at vinde dem begge,har kun læst lidt bagside tekst og et par enkelte anmeldelser på dem,men tror de vil falde i min smag 🙂 Krydser fingre her på falderebet.

  circe@os.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *